Фансии !! Фанси наша цел е да - TopicsExpress          

Фансии !! Фанси наша цел е да станеме нај голема страна на фб со името „Casi Angeles „ така да јас админката ~Лалитер~ и админката *Тефи* добивме една идеја !! Фанси кој собере 3 лајкови на нашата страна(ако може да ги лајкне и профилната и насловната) добива: ~ 5 пнг слики со Мар ~ 5 пнг слики со Јасмин ~ 5 пнг слики со Мелоди ~ 5 слики со Јасмин ~ 5 слики со Тијаго ~ 3 блендови со кој сакате вие !! Во коментар пишете кој лајкнал :) Ве замолуваме ичествувајтее :* :* ~Лалитер~ и *Тефи*
Posted on: Thu, 30 Jan 2014 14:25:36 +0000

Trending TopicsRecently Viewed Topics
© 2015