Nëse një ditë.. Ti do jesh duke qarë, më thirr mua që të - TopicsExpress          

Nëse një ditë.. Ti do jesh duke qarë, më thirr mua që të jem me ty, Unë nuk të premtoj të bëj të qeshësh, por ne mund të qajmë të dy! Nëse një ditë.. Ti dëshiron të shkosh larg e unë të mos të shoh më me sy, mos ngurro të më thërrasësh, Unë nuk të premtoj të ndal por më beso mund të vij me ty! Nëse një ditë.. Ti nuk dëshiron të dëgjosh askënd, thirrëm, unë premtoj të jem aty, dhe të jem pa asnjë fjalë, njësoj sikur ti të ishe vetëm dhe jo ne të dy! Por,nëse një ditë më thërret.. dhe nga unë nuk merr asnjë përgjigje, eja ti shpejt të më shohësh në sy, ndoshta unë kam nevojë për ty!♥♥♥
Posted on: Mon, 05 Aug 2013 19:57:34 +0000

Trending TopicsRecently Viewed Topics
© 2015