Sot jam bere pak nostalgjike . . Pse . !? As vete se di . . - TopicsExpress          

Sot jam bere pak nostalgjike . . Pse . !? As vete se di . . ! Ndoshta nga malli qe po ndjej per ty . . ! Jam e lodhur e derrmuar nga gjithcka qe po ndodh . . Nuk e kuptoj ky mall nga erdhi . ? Nga cila zemer u lodh . ! ? Kush zemer e perzuri e hodhi ne perrua . . Nga dreqin vajti e erdhi me zuri mua . ? Me kishin thene mos bjer ne dashuri . ! Ndryshe bashke me te dhe malli te vjen per vizit . . Mendja keshillat vertet i degjoi . . Por zemra e dashuruar beri sikur nuk kuptoi . . Ja cte ben zemra kur bie ne dashuri . . Te mbyt nje mall i cmendur . . Nje e cmendur nostalgji . #Xheii
Posted on: Thu, 19 Sep 2013 15:41:11 +0000

Trending TopicsRecently Viewed Topics
© 2015