Wat een weekendje basketbal weer met de dames.. Gister om - TopicsExpress

Wat een weekendje basketbal weer met de dames.. Gister om 14:00 als eerst met Dames 1 richting Punch om een wedstrijd te spelen, een wedstrijd die van te voren al door de scheidsrechters het labeltje veegpartij had! Een wat mindere veegpartij werd het, maar wel met de dames een leuke/grappige wedstrijd die ondanks een gebrek aan focus zo af en toe met een stand van 90-41 werd afgesloten! Vervolgens om 17:45 met onze dames een wedstrijd tegen Waldric! Een wedstrijd waar veel emotie in zat vanaf onze kant, een wedstrijd die wij natuurlijk sowieso wilden winnen, maar nu met een andere gedachte in ons achterhoofd! Eerste kwart begon even stroef maar erna gingen de dames gas geven! Zo uiteindelijk een terecht overwinning waar de dames hard voor hebben gevochten! (Laatste kwart was ik helaas afwezig, maar ontzettend lief daar Danielle klaarstond om dat over te nemen!) Eindstand MU22-1; 95 - 53! Zo vandaag nog met de dames van dames 2 naar Ijsselstein afgereisd om een wedstrijd te spelen! Een wedstrijd waar niet veel woorden voor nodig zijn.. Een belabberde tegenstander waar we 3 kwarten lang het niet voor elkaar kregen echt tegen te basketballen! Een hele lage score, en met nog 2 min. 25-19 achter staan zegt dan ook genoeg! Tot mijn verbazing waarom de dames niet eerder zo gingen spelen weten ze binnen een minuut tijd van 25-19, naar 27-29 te gaan wat dan ook de einduitslag is! Gewonnen, terecht, maar wat de score ook aangeeft had deze wedstrijd verder helemaal niks in zich! Conclusie; Alle drie de dames teams gewonnen.. En natuurlijk even moment gezocht dat ik even rustig bij vaders kon zitten.. Om hem dit goede nieuws te kunnen vertellen.. Dit resulteerde in een hele trotse blik en glimlach op zijn gezicht!
Posted on: Sun, 01 Dec 2013 19:07:50 +0000