Wedstrijdverslag Victoria Boys vr2 – TAVV - TopicsExpress

Wedstrijdverslag Victoria Boys vr2 – TAVV vr1 23-09-2013 Wedstrijdverslag Victoriaboys vr2 – TAVV vr1 Wedstrijddatum 22-09-2013 Competitie wedstrijd Zondag 3e klasse. Door Margot de Vries Vandaag tegen TAVV deze komen uit ter Aar, we zitten in een competitie indeling merendeels uit West. Voor ons een onbekende tegenstander. Wederom weer geen complete eigen selectie vanwege vakantie en blessures. Dames die mee hebben gedaan heel erg bedankt! Aangezien er helaas weer mensen bij de blessureploeg hebben gevoegd, duurt het nog even voordat we weer compleet zijn. Jennifer heeft helaas ook niet kunnen spelen, schoot in haar hamstring (oude blessure) hopen dat het snel hersteld. 1e helft Altijd fijn een thuis wedstrijd, 11:30 floot scheidsrechter A. van Asselt voor aanvang wedstrijd. Linsey maakt na aftrap een mooie actie aan de rechterflank geeft een perfecte voorzet waardoor Brenda scoort. Binnen 2 minuten staan we 1-0 voor. Victoriaboys heeft veel balbezit, en we dringen TAVV terug op hun helft daar domineren we. Karlina geeft een mooie voorzet op Kristy, maar deze schiet ze net naast. 10e min is TAVV ontzettend snel in de counter, er wordt door Victoriaboys twee keer ingestapt en daar is de 1-1. Kristy kapt drie speelsters uit, en geeft een goede voorzet op Gabrielle helaas wordt dit schot door de keeper tot halt geroepen. Wederom is TAVV snel in de counter, Lara komt goed uit haar goal waardoor Tavv niet gevaarlijk wordt. Linsey speelt erg sterk, en maakt op de rechterflank weer een actie en laat haar hielen zien aan de tegenstander maar schiet op de keeper. 15e min krijgt VB een vrije trap mee net buiten de 16m. Zoals wij allemaal weten kan Karlina snoeihard schieten en voert dit ook uit, de keeper kan nog in een reflex de bal boven de goal uit tikken. Gabrielle staat goed te voetballen op de tienpositie en linkshalf afwisselend met Brenda, en verstuurd Esmee met een steekpass. Esmee geeft de bal prima voor, echter staat er niemand voor de goal om deze in te lopen. Zo gaat het bal bezit heen en weer bij beide teams. 28e min. Kristy kapt wederom drie spelers uit en scoort 2-1. Gevaarlijke corner van Tavv, het schot gaat net over de goal heen. In deze fase van het spel zijn we aan elkaar gewaagd. Linsey maakt goede actie, en is op snelheid er langs bij de tegenstander dit keer aan de andere kant en schiet knap binnen. 3-1! Tavv geeft niet op en blijft er voor gaan de bal stuitert net op voor Lara maar ze heeft de bal toch vast. 35e min. Vanuit de counter, en miscommunicatie bij vb scoort TAVV 3-2. Tavv blijft overeind. Rust 3-2 2e helft De puntjes op I in de kleedkamer, en gaan met die banaan. We beginnen scherp aan de 2e helft. We krijgen al gauw een vrije trap mee buiten de 16m. Brenda neemt deze en passt naar Kristy echter wordt deze net naast geschoten. / 50e min. Tegenstander speelt de bal te kort op de keeper en Linsey ziet dit waardoor zij keurig de bal kan onderscheppen en scoort de 4-2. Klasse! Victoriaboys domineert het spel heeft veel balbezit, we maken de combinaties en houden rust aan de bal. 60e min. Kristy maakt een mooie actie waarbij ze meerdere malen gehaakt wordt, scheids geeft voordeel. Prima voorzet op Deanne en schiet deze mooi in 5-2. Er komt een fase dat TAVV meer balbezit heeft maar er komt geen dreiging uit. Deanne staat goed te voetballen en is sterk, maakt een mooie actie en geeft een assist op Linsey 6-2. Kristy kapt de tegenstanders makkelijk uit en is een echte spits, ze schiet ze ook nog koelbloedig in. 7-2 Tavv maakt nog een goal vanuit de counter 7-3(dit is alles wat ze doen) 75e min Kristy is goed op dreef en kapt nog drie mensen uit en de keeper passeert ze ook nog 8-3. 77e min Brenda is gevaarlijk en kruipt de hoek in waar ze op de goal schiet deze stuit net onderaan op de paal, Deanne staat goed op te letten en scoort 9-3 . Hoppa. Tavv krijgt nog een vrije trap buiten de 16m, maar er wordt over de bal geschopt (ook tot eigen verbazing tegenstander) en dus geen dreiging. 88e minuut heeft Tavv een hele grote kans maar ze schiet deze hoog over. Tavv helpt ons nog een handje met een eigen goal 10-3 altijd fijn. Gabrielle geeft goede steek passes tussen door en verdeelt het spel goed en zet een 1-2 combinatie op met Kristy waardoor Gab kan scoren. 11-3. 90e minuut Deanne maakt een goede actie passeert tegenstanders en sluit ook nog eens af met een goal! 12-3. Scheidsrechter floot een goede wedstrijd. Eindstand : 12-3 Citaat supporter:’’ Mooie winst voor voetballende voetbal tegenover het countervoetbal’’ Op naar volgende week zondag, dan moeten we tegen Uchta. Hier hebben we in een verleden wel eens tegen gespeeld. Ook daar zullen we er volop tegen aan moeten. Geen kaarten voor beide teams Opstelling: Lara Berghuis, Robecca van Werven, Karlina Hoekman, Jitske Boerkamp, Esmee Beumkes, Deanne, Brenda Baas, Gabrielle, Linsey van Oort , Kristy van Olst, Evi Katabubulan Wissels: R. van Erve, S. Gerritsen Geblesseerd: Birgitta Modderkolk, Margot de Vries, Jennifer van Otterlo. Afwezig: Britt Beeking, Gwen Mastenbroek.
Posted on: Tue, 24 Sep 2013 06:12:49 +0000