ZVK Eli Construct is uitstekende gestart in de competitie. - TopicsExpress

ZVK Eli Construct is uitstekende gestart in de competitie. Gisteren won groen-wit de derby tegen Sin-Tex Heusden met 4-5 en pakt zo 9 op 9! Er waren behoorlijk wat supporters afgezakt naar de sporthal van Berkenbos. Sin-Tex had zelfs een heuse supportersclub opgetrommeld die heel wat kabaal maakten. De aanwezigen mochten na afloop niet klagen, want ze kregen een mooie en spannende wedstrijd te zien. Hoewel de eerste kansen voor Sin-Tex waren, schoot Patrizio op aangeven van Alessio de bezoekers op een 0-1 voorsprong. Het technisch zeer sterke Sin-Tex bleef aandringen en kreeg verscheide doelrijpe kansen. Na een koel afgewerkte één-twee klommen ze op gelijke hoogte halfweg de eerste helft (1-1). Eli Construct teerde op zijn ervaring en dat loonde. Eerste kopte Murat een verre inworp van Bernie via de paal binnen (1-2) en vervolgens knalde Patrizio een vrijtrap snoeihard in de winkelhaak (1-3). Nochtans waren de meeste kansen veruit voor Sin-Tex. In de laatste minuut van de eerste helft scoorden ze uiteindelijk toch de 2-3 toen hun laatste man na een mooie dribbel beheerst in de hoek punterde. De tweede helft was een 5-tal minuten bezig toen hun laatste man Yasin, die alleen op doel afging, neertrok. Rood was het logische gevolg. Eli Construct had nu een mannetje meer, maar buitte deze situatie niet goed uit. Integendeel, Sin-Tex kwam zelfs op 3-3 na een knappe individuele actie. Toen de thuisploeg terug voltallig was, liep het raar genoeg beter voor groen-wit. Murat poeierde de 3-4 hoog in doel. Sin-Tex gaf echter niet op en drukte. Heel wat kansen vonden niet de weg naar de netten totdat ze via een afgeweken bal wat gelukkig gelijk maakten (4-4). Eli Construct bewees vervolgens dat het een ploeg is die over de nodige ervaring beschikt en in alle omstandigheden rustig blijft. 7 minuten voor affluiten krulde Turgay een vrijtrap langs de muur in doel. De thuisploeg speelde in de slotfase alles of niets, maar het werd dus niets. Volgende week woensdag gaat ZVK Eli Construct op bezoek bij The Corner Beringen. Wordt de goede lijn doorgetrokken? Opstelling: Bernie, Turgay, Patrizio, Alessio, Yasin, Tiziano, Riza en Murat Trainer: Laurens Afgevaardigde: Erdinc Doelpunten: Turgay, Murat (2x) en Patrizio (2x)
Posted on: Tue, 17 Sep 2013 10:58:46 +0000