1x Goud en 7x Brons voor Tong-il tijdens Kawarmala Jeugdtoernooi - TopicsExpress

1x Goud en 7x Brons voor Tong-il tijdens Kawarmala Jeugdtoernooi in Best Zaterdag 11 mei heeft Taekwondo Vereniging Tong-il Venray deelgenomen aan het Kawarmala Jeugdtoernooi in Best. Tong-il had maar liefst 10 deelnemers, waarvan 1 bij de jeugd, 4 bij de pupillen en 5 bij de aspiranten. Bij de jeugd werd Demi Hendriks 3e door haar eerste partij met 1-0 te winnen. Vervolgens verloor ze helaas de halve finale en werd daarmee uiteindelijk 3e. Bij de pupillen werden Charlotte Egelmeers, Pim Franssen, Darren Barbosa en Jamie Peters ook allemaal 3e. Ze verloren helaas allemaal in de halve finale, maar voor een eerst officieel toernooi dat werd georganiseerd onder auspiciën van Taekwondo Bond Nederland en waar deelnemers vanuit heel Nederland aanwezig waren, mogen ze dik tevreden zijn met dit resultaat! Bij de aspiranten waren er drie medailles van de vijf deelnemers. Kyle Schipper en Ashley Theeuwen sparden beiden erg goed, maar moesten helaas in hun eerste wedstrijd de winst aan hun tegenstanders laten. Zakaria Bouabdallaoui en Michelle Willemsen wisten beiden hun eerste partij te winnen en verloren vervolgens helaas in de halve finale en werden daarmee 3e. Alex Tangjitwisut sparde een heel erg sterk toernooi! Hij wist beide partijen met overtuiging van zijn tegenstanders te winnen. In zijn eerste partij won hij met 7-5 en in de finale met 4-2. Een dik verdiende 1e plaats voor Alex. Taekwondo Vereniging Tong-il Venray tong-il.nl
Posted on: Tue, 11 Jun 2013 13:12:18 +0000