31.8.2013 SLOVAKIA – SUOMI Lopputulos 2-3 (17-25, 18-25, 25-17, - TopicsExpress

31.8.2013 SLOVAKIA – SUOMI Lopputulos 2-3 (17-25, 18-25, 25-17, 25-20, 13-15) Suomen aloituskokoonpano: Esko, Sivula, Kunnari, Siltala, Shumov, Matti Oivanen ja liberona Rajala. Isännät aloittavat kahdella ässäsyötöllä, mutta Suomi siirtyy pian hakkuriksi siirtyneen Sivulan onnistuneilla hyökkäyksillä 7-10 johtoon. Shumov torjuu tilanteeksi jo 9-13 ja Suomi jatkaa selkeästi kovemmalla otteella kuin mitä nähtiin joukkueiden kahdessa aikaisemmassa kohtaamisessa. Rajala käytetään takakentällä Siltalan tilalla. Suomi vie erän selvästi numeroin 25-17. Erän tehomiehiä olivat Sivula 8 +8 sekä 100% hyökkäyksellä pelannut Shumov 4 +4. Toisessa erässä nähdään hyvää lentopalloa ja taistelua. Kerminen puolustaa hienosti, mutta Slovakia parantaa myös omaa hyökkäyspeliään johtaen alussa 6-4. Shumovin syöttövuorolla Suomi siirtyi kuitenkin 8-6 johtoon. Slovakia ottaa aikalisän 10-13 tilanteessa Suomen kahden onnistuneen torjunnan jälkeen. Oivanen torjuu tilanteeksi 15-18 ja Shumov pamauttaa keskeltä Suomen jo 17-22 johtoon. Suomi vie erän Kunnarin tarkalla rajalyönnillä 18-25. Suomi käyttää aikalisän Slovakian johtaessa kolmatta erää 7-4. Hakkuri Michalovic on ollut erän alussa erityisen tehokas. Oivanen tulee hakkuriksi Sivulan tilalle tilanteessa 10-5. Esko tarjoilee tyhjälle verkolle ja Kunnari kiittää 12-9. Esko syöttää ässän ja Kerminen puolustaa komeasti. Slovakia on pakotettu aikalisään Suomen kiriessä 13-10. Seppänen tulee Siltalan tilalle isäntien johtaessa 16-11. Slovakia vie erän lopulta 25-17. Slovakia hakkuri torjuu Sivulan 7-5, mutta Siltala kuittaa seuraavan 6-paikalta. Tervaportti tulee Eskon tilalle passihommiin tilanteessa 9-6. Toisella teknisellä Slovakia johtaa 16-12. Seppänen vaihdetaan Kunnarin tilalle 20-13. Shumov torjuu 20-15 ja hyökkää 21-16. Neljäs erä päättyy Siltalan syöttövirheeseen 25-20. Viides erä osoittautui trilleriksi ja pisteitä tehtailtiin tasaisesti puolin ja toisin. Slovakihakkuri Michalovic jatkoi vahvoja otteitaan, mutta Sivula mätti takaisin samalla innolla. Slovakia torjuu komeasti 10-7. Lehtonen tulee Eskon tilalle torjuntavaihtoon ja Suomi tasoittaa 10-9. Sivula tasoittaa 12-12 ja Kunnari 13-13. Shumov torjuu Suomelle ottelupallon ja Slovakia lyö keskeltä yli. Erä Suomelle 13-15 ja koko ottelu 2-3. Parhaat pistemiehet: FIN: Sivula 21 +8, Kunnari 13 +5, Siltala 13 +4 SVK: Michalovic 21 +12, Christiansky 12 +3 Vastaanotto: FIN 61%, SVK 67% (Kerminen 84%, 34 nostoa) Hyökkäys: FIN 57%, SVK 51% Torjunnat: FIN 9, SVK 12 Ässät: FIN 3, SVK 3 Omat virheet: FIN 32, SVK 33
Posted on: Sat, 31 Aug 2013 18:57:12 +0000