9k vs St Feliu Resultat 66-63 Dura pero motivant derrota del - TopicsExpress

9k vs St Feliu Resultat 66-63 Dura pero motivant derrota del junior masculí al pavelló de la Corxera contra el St Feliu. Després duns tres primers quarts que no varen saber trobar el joc addient, el 9k va saber iniciar un últim quart amb una desavantatge de 12 punts per acabar els 40min reglamentaris amb empat i amb possessió per guanyar el partit que no varen poder aconseguir. Durant els 5 minuts de prorroga la intensitat va continuar però a falta de poc mes de 24 segons un triple del St Feliu va ser suficient per endur-sen el partit. Tot i així lactitud mostrada pels nostres jugadors va ser la resposta a un inici de temporada molt dur que els ha dajudar a seguir endavant i veure com no hi ha cap equip que sigui mor superiors a ells. P.D: No disposem dimatges del partit ja que els pares dels jugadors estaven tant atents i entusiasmats mirant el partit que es van oblidar de fer alguna foto, però per la pròxima ja disposaran de camares i movils per poder penjar-ne!!!
Posted on: Sun, 03 Nov 2013 22:19:13 +0000