Afgelopen weekend werden er vier wedstrijden gespeeld. Het MU16 - TopicsExpress

Afgelopen weekend werden er vier wedstrijden gespeeld. Het MU16 team was een weekend vrij, evenals het U20 team. Op zondagmiddag speelde U18 tegen Uball. Het team van Cyril Weerkamp was met 8 punten uit 4 wedstrijden de te kloppen ploeg, maar dat lukte Uball uit Utrecht niet. In een rommelige wedstrijd werd het uiteindelijk een 68-52 winstpartij voor U18. Het U16 team trof zaterdag Mosquitos in Amsterdam. Na een messcherpe start van Zwolle wisten de Amsterdammers goed mee te komen. Het derde en vierde kwart werd er met meer focus gespeeld en kon er uitgelopen worden naar een ruime voorsprong, het werd uiteindelijk 74-46 voor BAZ. U14 kwam zaterdagmiddag in actie, tegenstander in het Landstede Sportcentrum was Rotterdam Basketbal. Na een spannende eerste helft waarin bleek dat de ploegen goed aan elkaar gewaagd waren liep Rotterdam in de tweede helft langzaam aan weg. Een kleine 10 punten verschil werd echter door een hard werkend U14 team weggewerkt! Sem Kiekebosch mocht in de laatste seconden vanaf de vrijeworplijn de wedstrijd beslissen en deed dat! BAZ verdedigde de Rotterdamse aanval met alle macht en speelde de wedstrijd vervolgens als echte profs uit. Een 54-53 overwinning voor de jonge ploeg van coach George Abbringh! U17 pakte vrijdagavond opnieuw twee punten in de competitie. De ongeslagen status bleef ook daar ongeslagen. De derby tegen ZAC U20 werd uiteindelijk pas echt in het vierde kwart beslist. Het team won met 80-65 en gaat nog steeds aan kop in de U20 Hoofdklasse van rayon oost.
Posted on: Sun, 27 Oct 2013 21:51:32 +0000