CADET A PARES I MARES MARTORELL 0 - 8 FS OLESA GOLS: Joan - TopicsExpress

CADET A PARES I MARES MARTORELL 0 - 8 FS OLESA GOLS: Joan Vallès (3), David Márquez (1), Pau Lopez (1), Youssef Boulachioukh (1), Sergi Enajas (1), Sergio Burillo (1). COMENTARI: Quarta victòria consecutiva del nostre Cadet A que avui ha demostrat un cop més que és capaç de generar moltes ocasions de gol però la falta de precisió en els últims metres, perquè no pensem abans d’actuar, un altre cop ens priva d’aconseguir un marcador just després de la superioritat vista a la pista. A la primera part hem generat un joc molt lent i per aquest motiu ens a costat arribar a la porteria rival amb comoditat, tot i així hem anat materialitzant part de les ocasions que anàvem tenint. A la segona part el joc ha estat molt més ràpid i hem aconseguit tenir contínues ocasions de gol però hem desaprofitat moltes perquè érem incapaços de decidir correctament tant a l’hora de xutar a l’espai de la porteria que el porter no tapava com a l’hora de passar la pilota al company que podia rematar sol des del segon pal. Tot i així cal destacar la seguretat en defensa i la certesa dels porters en les poques arribades de l’equip rival. Moltes felicitats per la victòria, cal seguir treballant per millorar el nostre joc i la nostra definició, ara a preparar l’importantíssim partit contra el Molins del pròxim cap de setmana i a mantenir la primera posició de la lliga. Som-hi!!!
Posted on: Sat, 09 Nov 2013 22:17:01 +0000