De Sparta Hazards begonnen furieus aan de start van hun tweede - TopicsExpress

De Sparta Hazards begonnen furieus aan de start van hun tweede match. De nieuwkomer, FC Bossie, had er schijnbaar problemen mee. In het eerste kwart waren er kansen voor beide ploegen, de grootste kansen waren echter voor de Hazards. Toch werd het eerste kwart afgesloten zonder doelpunten. Een teken voor de Hazards om er in het tweede kwart ook tegen aan te gaan. Declercq en Huybrechts namen het voortouw, echter leek het alsof ook het tweede kwart scoreloos zou afgesloten worden. Het enige moment van opwinding leek de gele kaart van Declercq te worden. Vlak voor de rest had Huybrechts wederom een geniale ingeving, hij rolde de tegenstand op en duwde de bal mooi tegen de netten. De netten werden in de eerste helft proper gehouden door het solide verdedigend werk en enkele geniale reddingen van Everaerd. Na de rust begonnen de Hazards met vertrouwen, dit vertrouwen kreeg echter direct een deuk door een doelpunt van FC Bossie. Na de gelijkmaker namen de Hazards weer het spel in handen, dat resulteerde terug in een voorsprong, Slock plaatste de bal echter magnifiek geplaatst in de linkeronderhoek! EEN WERELDGOAL! Niemand had echter verwacht dat hij later de antiheld zou zijn. Na een slechte controle in het eigen strafschopgebied kreeg hij de bal echter ongelukkig tegen de hand en legde de scheidsrechter de bal op de stip. Hij kan moeilijk zijn hand eraf hakken. Na de penaltygoal waren de Hazards de pedalen kwijt, zo kreeg Stoffels geel na een lichte overtreding. Naert en Declercq konden enkele keren alleen doorgaan op de keeper, helaas zonder succes. Op het einde van het derde kwart scoorden Fc Bossie nog 2 keer waardoor we gingen rusten met een 2-4 achterstand. Het vierde kwart was nog maar net begonnen of Declercq schoot de bal wederom tegen de netten, de 3-4 was gemaakt en we waren klaar om de tegenstander te overrompelen. Fc Bossie maakte echter goed gebruik van de ruimte en kwamen snel 3-7 door. Iedereen in de goed gevulde Bourgoyen Arena dachten dat de match gespeeld was, over en uit voor de Hazards. Maar Nelen, die voordien niet zo goed in de match zat, en Declercq namen het voortouw bij een furieus slotoffensief. Zo scoorde Nelen vanop afstand met een verschroeiend schot en was Declercq nog goed voor 2 geniale doelpunten. Het slotoffensief begon echter net te laat waardoor de Hazards op een onverdiende 6-7 strandden.
Posted on: Thu, 29 Aug 2013 10:24:58 +0000