Dominators Cubs klaar voor play-offs. Afgelopen zondag speelden - TopicsExpress

Dominators Cubs klaar voor play-offs. Afgelopen zondag speelden de Cubs hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen de huidige nummer 4, Alphen Eagles. Bij winst zijn de Dominators zeker van het thuisvoordeel tijdens de play-offs op 23 juni. Alphen Eagles is dit jaar de nieuwkomer bij in de Cubs klasse, wist zich al direct voor de play-offs te plaatsen. Een knappe prestatie van dit nog jonge team. En eerder dit jaar wisten zij een oefenwedstrijd te winnen van de Utrechtse formatie. De Dominators Cubs laten daarentegen dit jaar vriend en vijand versteld staan door wedstrijd op wedstrijd te winnen. In een heerlijk zonnetje met werd het team aangemoedigd door een groot publiek van ouders, familie, Utrecht Dominators senioren spelers en belangstellenden. Utrecht won de coin-toss en mocht als eerste met de aanval beginnen. Deze stapte overtuigd van eigen kracht en vol zelfvertrouwen het veld in. Het gameplan was klaar, de opdrachten waren duidelijk, de tactieken goed geoefend. Dit leverde in de eerste drive al direct succes op. Met een lange pass vanaf eigen helft bereikte quarterback Jim Hollart zijn receiver. Deze rende direct door naar de endzone, 6-0! Ook de extra point was goed, 8-0. Nu was het de beurt aan de Dominator defense. Zij schakelde de aanval van Alphen vakkundig uit waardoor het balbezit terug ging naar de Utrechtse aanval. Dit zou het beeld van de wedstrijd worden. De Dominators deden hun naam weer eer aan en domineerden de gehele eerste helft. De geslepen offense wist nog 2 keer te scoren. De defense stond als een muur, echter door een foutje wist Alphen wel 1 x terug te scoren. Hierdoor kwam de ruststand op 30-7. De 2e helft verliep ongeveer gelijk aan de eerste, wel werden er enkele spelers op andere posities neergezet om zo aan de breedte te blijven werken. Evengoed bleek dit niet minder productief, de Dominators scoorden nog 4 x en de Eagles 2 x. Eindscore 56-21 en daarmee weer op de eerste plaats! Utrecht liet zien goed voorbereid te zijn en speelde deze wedstrijd vakkundig en zakelijk uit. Krachten werden gedoseerd en er werd mooi gevarieerd met running plays en passing plays. Meerdere verschillende spelers werden aangespeeld zodat Alphen niet kon focussen op een bepaalde speler. Kenmerkend voor het teamplay: Aan het eind van de wedstrijd hadden 7 van de 8 spelers een TD of PAT op zijn naam! Naast een productieve en veelzijdige offense is de defense van de Dominators de minst gepasseerde dit jaar met slechts 134 punten tegen waar alle overige teams minimaal 200 tegenpunten hebben moeten incasseren. Op zondag 23 juni komen de Alphen Eagles weer naar Utrecht, nu voor de play-offwedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd zal op 6 juli in Arnhem de finale spelen. Gooi alle bovenstaande ingrediënten bij elkaar en je hebt een heerlijk recept voor een spannende playoff wedstrijd. Kom dus vooral kijken. Zondag 23 juni om 17:00 uur.
Posted on: Wed, 19 Jun 2013 21:08:25 +0000

SALE Canopy 4-Year Desktop Computer Protection Plan ($800-$900)