Eerste wedstrijd dames 1 in de eerste klasse. Vandaag moest dames - TopicsExpress

Eerste wedstrijd dames 1 in de eerste klasse. Vandaag moest dames 1, na het kampioenschap en de promotie van vorig seizoen, voor het eerst aantreden in de eerste klasse. Uit tegen BFC. Bij samenkomst in nuth was al snel duidelijk dat de zenuwen aanwezig waren maar dat iedereen ook weer zin had om te beginnen. Door de bekerwedstrijd vorige week weet iedereen al dat het een tandje hoger, sneller en harder zal worden komend jaar. Na de warming up en de laatste aanwijzingen van Dienie werd er begroet. Goed om te zien dat de vaste kern supporters weer klaar zat op de tribune:-) Na het eerste fluitsignaal vallen de zenuwen van iedereen af en is het gewoon weer lekker handballen. Bo scoort meteen....een goede start. De eerste helft gaat op en neer. Iedereen merkt dat het toch even wennen is en het tweede gedeelte van de eerste helft verloopt voor onze dames iets stroever. De ruststand is 10-8 in het voordeel van BFC maar minor blijft positief en de meiden willen alles op alles zetten om de 2 punten mee naar Nuth te nemen. In het begin van de tweede helft gaat het weer gelijk op maar dan komen er een paar snelle aanvallen van minor en staat er een kleine voorsprong voor de gasten op het scorebord. Dit weten de meiden lang vol te houden maar op het einde toch nog spanning. BFC weet terug te komen tot 21-22. Minor zet nog een keer aan en weet er een mooie 21-24 winst uit te slepen. Een mooi begin voor de dames dus. Goed gedaan!!!
Posted on: Sun, 15 Sep 2013 17:05:23 +0000