Geen genade voor Sprundel ! Door: Martijn van de Kasteele Het - TopicsExpress

Geen genade voor Sprundel ! Door: Martijn van de Kasteele Het is frisjes en mistig als scheidsrechter Maico Vianen het fluitsignaal geeft voor de aftrap. Na de vorige wedstrijd van Rood-Wit D3 zou het vandaag wel weer eens een spannende wedstrijd kunnen worden. En dankzij onze oproep op Facebook zijn er weer veel mensen komen kijken. Michael van de Kasteele speelt vandaag in de spits. De sfeer zit al snel in het stadion als er veel kansen voor Rood-Wit zijn. Michael wordt weggestuurd en is veel sneller dan zijn tegenstander. Vanaf 15 meter volgt een schot op de keeper die er nog even aanzit maar het is 1 - 0. Even later komt Rivelino Roks voor de keeper en maakt de 2 - 0 strak in de rechterhoek. Even later passeert Michael 3 verdedigers en maakt de 3 -0. Vervolgens krijgt Rivelino de bal op de slof en scoort de 4 - 0. Het is bijna rust als Michael een strakke pass geeft op Mergim Berisha die de 5 - 0 maakt. In de tweede helft blijft Rood-Wit druk uitoefenen. Michael van de Kasteele komt met de bal tot de achterlijn van de tegenstander en trapt behendig de bal tussen de benen van de keeper. Het is 6 - 0 Na de volgende spelhervatting geeft Mergim een zuivere voorzet tot in de 16 en Rivelino maakt het werk af, 7 -0. Rood-Wit blijft aanvallen, Michael loopt vrij en scoort een gemakkelijke 8 -0. Dan is het bijna tijd als Michael een corner mag nemen en hieruit maakt Sprundel nog een eigen doelpunt. Het is 9 -0 en tijd om te douchen. Wil je een samenvatting zien van deze wedstrijd? Kijk dan op ons youtube kanaal Rood-Wit TV De doelpunten zie je op: 1. 04:04 Michael van de Kasteele 2. 04:49 Rivelino Roks 3. 06:35 Michael van de Kasteele 4. 07:00 Rivelino Roks 5. 07:58 Mergim Berisha 6. 11:30 Michael van de Kasteele 7. 12:24 Rivelino Roks 8. 14:12 Michael van de Kasteele 9. 14:23 SV Sprundel youtube/watch?v=YcL2Y3roML4
Posted on: Sat, 16 Nov 2013 22:14:54 +0000