Gisteravond was het dan zover! Na een lange zomerstop, met af en - TopicsExpress

Gisteravond was het dan zover! Na een lange zomerstop, met af en toe een training of oefenpot om fit te blijven, mochten we gisteravond eindelijk weer voor het echie het veld op! Een nieuw seizoen, met een paar kleine aanpassingen in de formatie. Omdat Robbert het toch iets te prijzig vond om voor de wekelijkse wedstrijden vanaf zijn nieuwe woonplaats (Sint Maarten) terug naar Nederland te vliegen, heeft hij helaas moeten beslissen om het team na 1 seizoen te verlaten. Ook Thom en Ronnie hebben andere verplichtingen en hebben na een leuk eerste seizoen hun zaalvoetbalschoenen aan de wilgen gehangen. Na het vertrek van 3 belangrijke spelers kon nieuwe aanwas natuurlijk niet uitblijven. Na een flinke zoektocht hebben we John als nieuwe sterspeler aangetrokken, die hopelijk het gemis van 3 spelers kan opvullen. John heeft aardig wat ervaring op het veld en kan dat hopelijk omzetten naar doelpunten in de zaal ;) De wedstrijd van gisteravond was een uitwedstrijd tegen RTC 72. Deze Hoornse club zat vorig seizoen niet in onze competitie en voor ons was het dus even aftasten wat voor team dit was. De eerste helft ging gelijk op, met kansen aan beide kanten. Een verloop van 1-0, naar 1-1, naar 2-1 en 2-2 (aan onze kant goals door Joris en Marcel) maakte het een spannende helft. Bij ons kon het zeker aan het einde van deze helft een stuk beter, want we werden aardig weggetikt in de laatste paar minuten. Met nog 1 goal tegen gingen we met een kleine achterstand de rust in. De tweede helft liep zeker in het begin niet helemaal lekker. Een paar slordige foutjes zorgde er voor dat de tegenstander uit kon lopen naar een comfortabele 6-2 voorsprong, maar ondanks dat lieten we ons (letterlijk en figuurlijk) niet uit het veld slaan! In de loop van de 2e helft begon het lekkerder te lopen en kregen we aardig overwicht. Dit kon helaas de fanatiek verdedigende RTC-ers niet breken, hoewel onze nieuwkomer John nog wel even zijn eerste goaltje voor BZV mee kon pikken! De uiteindelijke eindstand van 6-3 was een teleurstelling, maar voor een eerste wedstrijd van het seizoen was het wel weer lekker om met elkaar te strijden! Volgende week vrijdag staat de wedstrijd tegen het Hoornse Veerhuys op het programma, waarbij Sander bij afwezigheid van Henk als vervangende keeper op zal treden.
Posted on: Thu, 05 Sep 2013 18:55:19 +0000