JB1 tankt vertrouwen voor de competitie! Uitstekende start op - TopicsExpress

JB1 tankt vertrouwen voor de competitie! Uitstekende start op Kampong; eerste wedstrijd tegen HOD met 4-3 gewonnen. Daarna tegen de - op papier - zwaarste tegenstander, Almere. De eerste helft stonden we onder druk, maar door super geconcentreerd te blijven hockeyen stond het in de rust gewoon nog steeds 0-0. De tweede helft starten we zelfs vol gas met offensief spel, en dat levert een voorsprong van 1-0 op! Almere moet het tempo verder opvoeren en dat doen ze goed. Halverwege de tweede helft maken ze de gelijkmaker, daarna blijft het lang gelijk opgaan. Heel hoog tempo en van beide kanten erg goed spel. In de laatste minuut... speelt Almere een counter heel efficiënt uit waardoor de 2-1 wordt gemaakt. De scheids fluit meteen ook maar af. Balen van het resultaat, maar uitstekend gespeeld. Zo meteen tegen Bloemendaal JB1...
Posted on: Sat, 24 Aug 2013 11:46:19 +0000