Juventus Heren 1 wint van BZ 72 Zaterdagavond moesten de heren - TopicsExpress

Juventus Heren 1 wint van BZ 72 Zaterdagavond moesten de heren van Juventus HS1 aantreden tegen de heren van BZ 72 uit Zeist. Na de doordeweekse overwinning op de heren van Rowic hadden de heren van Juventus er zin in. De eerder gespeelde uitwedstrijd tegen BZ 72 werd nog op het allerlaatste moment verloren, maar dit keer zou er met het thuisvoordeel gewonnen moeten worden om nog iets te maken van de competitie. Het eerste kwart ging gelijk op en beide teams speelden goed en verzorgd basketbal. Juventus wist dat het meer moest brengen om de wedstrijd te winnen. Het tweede kwart werd er meer intensiteit in de verdediging gevraagd en getoond. Dit zorgde al snel dat Juventus uitliep en met een ruime voorsprong de rust in kon (46-30). De tweede helft schakelde BZ 72 over naar een zone-verdediging. Dit zorgde dat ze in punten langzaam terug kwamen. Hierna herstelde Juventus zich en zorgde met schoten van afstand ervoor dat de verdediging zich meer moest richten op de schutters. Nadat Juventus ook nog harder ging verdedigen, met als gevolg een paar snelle breaks en dunks van Rutger, was de wedstrijd gespeeld. Het vierde kwart was alleen nog maar formaliteit. Eindstand 80-52 in het voordeel van Juventus. Publiek blij, toeschouwers blij en op naar de volgende wedstrijd! Topscoorders: Rutger van der Stoep 23 punten Eric de Vos 12 punten. Door: Jeffrey van der Sloot
Posted on: Sun, 24 Nov 2013 19:17:07 +0000