LA 2a JORNADA: JUVENIL A San Lorenzo A 2 - 2 E.F . - TopicsExpress

LA 2a JORNADA: JUVENIL A San Lorenzo A 2 - 2 E.F . Viladecavalls Partit complicat per el vila que es presentava amb moltes baixes, el partit va començar amb les ocasions per els locals i el san lorenzo sortint a les contres. En una de les ocasions del vila, ruben va provocar un penal que ell mateix fallaria. Deu minuts despres va acabar expulsat per doble amonestacio deixant lequip de Gerard, Adri i Toni amb un jugador menys. Amb el 0-0 arriba la mitja part. La segona part amb un domini del san lorenzo jugant amb un mes i un vila replegat jugant a les contres, en una jugada el san lorenzo savança amb un penal dubtos. A partir daquí, lequip estira les seves linies i en una jugada complicada provoca un penal que gelices transforma amb el 1-1, deu minuts mes tard en un rebuig dun corner el jugador Num9 del san lorenzo faria el 2-1. El vila no es va arrugar i va seguir apretant on el seu porter va ser el millor del equip amb 3 grans aturades consecutives , però al final al min 86 despres duna bona jugada miki, va fer lempat a dos que seria resultat final. El Crack : Carlos Cumplido López partit molt complert! El detalle : Destacar el caràcter de lequip, que no va donar el braç a tòrcer i amb més cor que joc va aconseguir un punt molt valuós.
Posted on: Tue, 15 Oct 2013 08:57:55 +0000