Paterkes-De Kleppers: 65-46 Na de ongelukkige verliesmatch van - TopicsExpress

Paterkes-De Kleppers: 65-46 Na de ongelukkige verliesmatch van vorige week, heeft de ploeg zich fantastisch herpakt. Mooie wedstrijd met goed basketbal. Spijtig dat er niet veel supporters waren om deze prestatie te bewonderen... Het duurde even voordat we de nummer 12 van De Kleppers onder controle hadden (eerste kwart 18-15), maar vanaf het 2e kwart was er geen houden meer aan. Christoph met 2 bommen, Tim met succusvolle drives en Atjan die aanvallend eindelijk "black magic" liet zien; zorgden ervoor dat we bij de rust leidden met 15 punten (38-23). De tweede helft startte De Kleppers met een zone-defence waartegen we het aanvankelijk moeilijk hadden. Maar na een time-out pakte de ploeg uit met uitmuntend en verzorgd controlebasket tegen de 2-1-2-zone (we hebben al anders meegemaakt - bedankt Guy) plus we bleven geregeld scoren (3e kwart 10-13). De bank draaide voortreffelijk mee en de centers heersten onder de borden, zowel aanvallend als verdedigend; zodat we de laatste kwart nog met ruime cijfers wonnen (18-10). Een dikke merci van de coach voor de ganse ploeg! Tim 14, Koen 3, Guy 10, Raf 8, Christoph 11, Joris 2, Steven 5, Atjan 12
Posted on: Sat, 28 Sep 2013 13:07:01 +0000