Referat: Fossum - Ready 4-3 Med seier kunne Fossum (hvis - TopicsExpress

Referat: Fossum - Ready 4-3 Med seier kunne Fossum (hvis Fagerborg tapte) ta 3-plassen i avdelingen. I tillegg var det siste kamp for vår kjære oppmann Harald, og dette var motivasjon i seg selv. Fossum åpner med å trekke ned rullegardinen. Ready leder 2-0 etter 3 minutter. Ready sine spisser var meget raske, og satte en støkk i Fossum som gikk ut høyt. De neste 60 minuttene var overkjøring fra Fossum sin side. Fossum reduserer kort tid etter, får deretter straffe (i tillegg får Ready sin midtstopper rødt kort) og 2-2 er et faktum etter rundt 20 minutters spill. Fossum kjører på resten av omgangen, skaper masse sjanser og leder 4-2 til pause. Fossum går ut hardt i 2.omgang for å drepe kampen, men klarer ikke skape de store sjansene selv om vi har et skikkelig trykk på Ready. Så går igjen gardinen ned og vi mister mye ball. Ready skaper en del og reduserer etterhvert til 4-3 etter at vi mister ballen i forsvar. Fossum klarer derimot å ri seieren i land. En rar kamp, hvor Fossum viser et høyt toppnivå og et meget lavt bunn-nivå. Fossum taper én kamp i høstsesongen og kunne fort tatt førsteplassen i serien. Da var sesongen over, og Fossum-spillerne møtes igjen til avslutningsfest den 15.november. Det er bare å passe seg :) Oppsummering av sesongen viser topplaget får få poeng mot Fossum (Oslojuvelene 1poeng, Kolbotn 1poeng, Fagerborg 3poeng) mens vi må heve bunn-nivået vårt slik at vi er mer stabile mot de øvrige lagene (Frigg2 3poeng, Heggedal 1poeng, Ready 3poeng, Grei 1poeng, Vestli 3poeng, Oppegård 0poeng og Vollen 1poeng). Takk til alle tilskuere som møtte opp på kampen igår. Stas!!
Posted on: Wed, 16 Oct 2013 07:58:49 +0000