Referat Michael Juncher JV. KIF serie 1 tjente et vigtigt point i - TopicsExpress

Referat Michael Juncher JV. KIF serie 1 tjente et vigtigt point i Egen. Med et 2-2 resultat var det KIF, der kom bedst ud af dagens møde i serie 1, hvor de to tophold Egen og KIF mødtes. 403 tilskuere sørgede for en fin stemning udenfor banen, og inde på banen sørgede en stærk dommertrio for, at kampen blev afviklet på absolut fair vis. Rene Kock bragte Egen foran, men bomstærke Jonas "Hulken" Christensen udlignede til 1-1. Egen gik dog til pause med en 2-1 føring, da venstresiden hos KIF stod skidt, så Kim Bomber Hansen kunne score. I anden halvleg pressede KIF på, og omkring den halve time fik holdet fortjent udlignet, da Jacob Jørgensen steg til vejrs og headede bolden flot ind på et fornemt oplæg fra indskiftede Jacob Fogh. 2-2 blev det. Fortjent og okay? Tjah måske. KIF satsede det meste af butikken efter pausen, og alt i alt havde KIF de fleste og de største chancer. Men Egen var hele tiden farlige på kontraangreb. Ret beset burde KIF have vundet den kamp. Glenn Sørensen havde i sidste minut en 100 % chance, men en uskarp Glenn Sørensen sendte bolden milevidt over mål. Han er dog lidt undskyldt. Han er først på vej tilbage efter en skade og endnu ikke helt fit. Bedst på dagen var Martin Kjelde i målet samt Morten Grøffe Nielsen. Også gode indsatser af indskiftede Thomas Nielsen samt ligeledes indskiftede jacob Fogh. KIF rykker op, hvis holdet vinder de sidste fem kampe.
Posted on: Sat, 28 Sep 2013 23:58:44 +0000