STALA ÄNGLAR: Vi försvarade titeln Oddevold Grunden Cup 22/9 - TopicsExpress

STALA ÄNGLAR: Vi försvarade titeln Oddevold Grunden Cup 22/9 2013 Sista utomhuscupen i Västcup serien. Stala Änglar fick spela i div 5 då det saknades motståndare i div 4. Första matchen: Stala Änglar – Grunden. Spelet gick lite fram och tillbaka i början, men efter första målet så tog Stala Änglarna över spelet. Killarna vann med 5-0. Målskyttar: David, Lars-Göran, Fredrik och Toivo 2st Match nr 2 mot Grunden Dam A. Ett snabbt mål av Lars-Göran och ytterligare ett strax efteråt av David. För att få ett jämnare spel så ändrades laget om och de notoriska målskyttarna fick stå tillbaka och sista målet gjorde Andreas, segersiffrorna skrevs till 3-0. Målskyttar: Lars-Göran, David och Andreas Sista gruppspelsmatchen Stala Änglar – Fässberg lag 2. Återigen gör Änglarna ett snabbt mål, men de får se upp: Fässberg tar varje chans att försöka skjuta hål på Roland som står i mål. Ett starkt försvarsspel och en bra målvakt medför att Änglarna utökar till 3-0 innan Fässberg reducerar till 3-1 i slutet av andra halvlek, seger med 3-1. Målskyttar: Toivo, Sebastian och David Final: motståndare återigen Fässberg lag 2. Nu chockar David med att göra 2 mål i första minuten, Fässberg kämpar emot och försöker att reducera, men starka backar och reserv- målvakten Lars-Göran gör det omöjligt. Fredrik, Linus och Joakim har flera chanser att göra mål, men tillslut är det Toivo som fastställer slutresultatet till 3-0. För första gången har killarna försvarat en titel i Uddevalla. Målskyttar: David 2st, Toivo Skribent Annika Zäll
Posted on: Mon, 07 Oct 2013 08:27:40 +0000