"SønderjyskE åbnede ligasæsonen på hjemmebane med en - TopicsExpress

"SønderjyskE åbnede ligasæsonen på hjemmebane med en tennis-sejr på 6-1 over Herlev Eagles. Efter en jævnbyrdig første periode, der endte 0-0, trak SønderjyskE fra til en sikker mod gæsterne fra Herlev Eagles. De sjællandske ørne var rigtigt godt med i første periode, og blandt andet misbrugte gæsterne et straffeslag. Jonas Sass prøvede på straffeslaget at afdrible Alfie Michaud, men den canadiske keeper tog Sass’ skud med baghånden. SønderjyskE havde nu også masser af muligheder til at komme på måltavlen, men Trevor Koenig var længe et levende plankeværk. Koenig er en herlig målmand at overvære. Han spiller med rundt om målet som en ekstra markspiller, og deltager også lystigt i løjerne, når der skal deles knytnæver ud. Det kostede blandt andet en udvisning og en knytnæve i ansigtet på Kim Lykkeskov. Koenig måtte kapitulere I anden periode gik dampen lidt af Herlev, og samtidig begyndte SønderjyskE’s spil at virke mindre nervøst og mindre forkrampet. Cory Quirks mål til 1-0 løsnede op for det hele. Amerikaneren styrede smart pucken forbi Koenig. Michael Eskesen stod for forarbejdet, og backen havde også staven med i 2-0-målet. Et mål, der blev scoret efter ishockeybogens A-B-C. Kim Lykkeskov serverede pucken perfekt på bladet af Thomas Spelling, der kunne klappe den sorte skive i det tomme mål til 2-0. Det blev opgørets eneste powerplay-mål, selvom der nu var udvisninger ok til de to hold. Skruede op for volumen De 2285 tilskuere kunne man nu for alvor høre, og de nye lydmålere i hallen kom på overarbejde. På storskæmen var lydniveauet oppe og vende på 117-119 dB. Til sammenligning er 120 dB svarende til lydstyrken, når et fly rammer landingsbanen. Kampen punkterede lidt, da Quirk med sit andet mål gjorde det til 3-0. Amerikanerens skud blev i første omgang blokeret af en modspiller, men resolut slog Quirk til den i luften, og så gik den ind bag en prisgivet Koenig. Inden anden periode var slut lå pucken igen bag Koenig, og denne gang var det Daryl Andrews, som var skarpretteren. Den store canadiske back spillede en rigtig god kamp, og udover at spille med masser af fysik, så kunne han også glæde sig over et flot mål. Koenig og kompagni opgav lidt ævred i tredje periode, hvor SønderjyskE kværnede videre. Tempoet blev holdt højt hele kampen, og der var en del spilletid til fjerdekæden, hvor både Søren Dau og Martin Eskildsen var tæt på at score. Anders Førster scorede til 5-0, inden Herlev fik reduceret. Tilskuerne fik også et slagsmål at varme sig på. Eskesen blev noteret for 6-1-målet og to assister, og så nåede han også at løbe ind i et slagsmål med den tidligere SønderjyskE-spiller Nicklas B. Carlsen. Efter kampen var der trøjeauktion. Her blev Thomas Spelling topscorer med et hammerslag på 10.100 kroner. Det sekscifrede beløb, som auktionen indbragte, bliver delt ligeligt mellem SønderjyskE og SønderjyskE Ishockey Support. SønderjyskE - Herlev Eagles 6-1 (0-0, 4-0, 2-1) 24:31 1-0 Cory Quirk (Eskesen, Walton) 28:02 2-0 Thomas Spelling (Lykkeskov, Eskesen) PP 34:22 3-0 Cory Quirk (Frank) 39:07 4-0 Daryl Andrews (Lykkeskov, Spelling) 41:28 5-0 Anders Førster (Nielsen, Lund) 46:32 5-1 Teemu Elomo (Carlsen, Sass) 48:19 6-1 Michael Eskesen (Walters, Spelling) Udvisninger: SE 6×2, HE 8×2 + 2×10 (Povlsen, Laursen) Dommere: Thomas Lassen & Brian Janum Tilskuere: 2.285 Skud: 38-18" Homepage
Posted on: Sat, 28 Sep 2013 05:46:03 +0000