Taxandria 5 ontsnapt aan tweede puntverlies in twee weken tijd en - TopicsExpress

Taxandria 5 ontsnapt aan tweede puntverlies in twee weken tijd en viert een kleine feestje December is aangebroken, de spannende maand wat betreft het doorgaan van de geplande wedstrijden of niet.Vooraf werd onze Trainer/speler Joost Bosmans in het zonnetje gezet, de Abraham van Tax 5 was jarig en dat heeft hij geweten ook. Op naar de wedstrijd. Vandaag was de tegenstander van Taxandria 5, SVSOS een middenmoter in de competitie. Voor het eerst dit seizoen mocht Taxandria 5 aftrappen op het hoofdveld. De wedstrijd begon rommelig, de organisatie in elke linie ontbrak en mannetjes die inschuiven werden frank en vrij gelaten door de Taxandria 5 spelers. De tegenstander was feller, sterker aan de bal, en beter gepositioneerd. De eerste goal van de wedstrijd werd gemaakt door SVSOS. Een simpel een tweetje werd opgezet en er werd heel slecht doorgedekt. Door een voorzet kon de spits uit Biest-Houthakker inkoppen achter de keeper. 1-0 in het voordeel van SVSOS. Het gezeik op elkaar was begonnen voor de mannen die dit keer gekleed waren in het geel. Taxandria 5 begon slap aan de wedstrijd en iedereen keek naar elkaar i.p.v. het voortouw te nemen. Zo ook bij de tweede tegentreffer. Een vrije trap werd gegeven aan de SVSOS 5 meter buiten de 16 meter. Door miscommunicatie in de verdediging waar iedereen naast de bal kopte en de bal ongelukkig werd getoucheerd, belandde de bal achter de keeper. 2-0 in het voordeel van SVSOS. Een flinke tegenvaller voor Taxandria 5 maar het was te wijten aan zichzelf. Een van de weinige hoogtepunten van Taxandria 5 was het afstandschot van Max die goed werd gepareerd door de keeper van SVSOS. De scheidsrechter floot voor het einde van de eerste helft. Iedereen chagerijnig en kwaad. De tweede helft ging anders, er werden wat wissels gemaakt en Taxandria 5 ging eindelijk is wat meer voetballen. Na wat gevaarlijke kansen voor beiden partijen kwam er een corner voor Taxandria 5. Een van de wapens van Taxandria 5 dit jaar. Ook dit keer kwam betrof het doel, Stephan nam de corner en Anthony stond bij de eerste paal en kopte achterwaarts de bal achter de keeper van SVSOS. 2-1! Steeds meer aanvallen werden opgezet door de Oisterwijkers. Ook werd er steeds meer gestreden voor de bal, vooral de mannen van SVSOS hadden pijn door deze charges door hun eigen lompheid. Het werd steeds spannender in deze wedstrijd naarmate de tijd verstreek. Grote kansen waren er voor Kip, Bram en Bryan en steeds werden deze ongelukkig gemist. De bal wilde er gewoon niet in, het leek erop dat Biest-Houtakker hun helden konden verwelkomen met de overwinning uit Oisterwijk. Maar nee, de mannen van Taxandria 5 bleven drukken, de tegenstander stond onderhand met alle elf spelers in de 16. Nog een corner kwam er voor Taxandria 5 in de 90ste minuut, Kip nam de bal weer strak wat altijd voor gevaar zorgde, deze keer stond Bryan vogelvrij en nam de bal ineens op de volley en de bal belandde in de kruising waardoor iedereen wist dat er misschien wel meer mogelijk was. 2-2 gelijke stand. De laatste secondes tikte weg na de aftrap van SVSOS, de grensrechter(coach van de tegenpartij) zei tegen zijn linksback, een puntje is ook een knappe prestatie. Maar toen kwam de laatste aanval van de wedstrijd, Taxandria 5 aan de bal, iedereen naar voren, de bal wederom bij Kip die de bal voor gaf. De bal kwam weer bij Bryan terecht, hij namde bal aan, kapte zijn directe tegenstander uit en knalde de bal wederom in de bovenhoek! 3-2 stond het nu voor Taxandria 5, ontluchting kwam naar boven bij alle spelers. Taxandria 5 houdt de drie punten thuis, de scheidsrechter floot af en iedereen wist dat we ontsnapt waren aan onnodig puntverlies. Taxandria 5 doet nu nog steeds mee boven in. Het feestje werd doorgezet naar de kleedkamer van Taxandria 5, bier onder de douche en nog allerlei andere soort vieringen van bepaalde personen... Taxandria 5 wint weer en dit moet het begin zijn van een nieuwe reeks van winstpartijen. Volgende week komt Audacia op bezoek, een sterke tegenstander waar we eerder in deze competitie van hebben gewonnen. De eerste helft van deze zondag moeten we zo gauw mogelijk vergeten maar wel lering uittrekken, de laatste 10 minuten in de eerste helft en de gehele tweede helft moeten we vasthouden. De duels ingaan en niet zeiken op elkaar dan hebben we volgende week weer een goede kans om er een positieve dag van te maken.
Posted on: Mon, 02 Dec 2013 20:33:53 +0000