ZVC FAST FOOT HAALT ZWAAR UIT TEGEN LEIDER ANACONDA EN NEEMT - TopicsExpress

ZVC FAST FOOT HAALT ZWAAR UIT TEGEN LEIDER ANACONDA EN NEEMT EERSTE PLAATS OVER Fast Foot kon vanavond slechts op 6 spelers rekenen maar ging als een trein van start tegen competitieleider Zvc Anaconda. Van Rossem trad na twee maanden blessureleed weer op in de basis en opende al snel de score wat voor een mijlpaal in de geschiedenis van de ploeg zorgde daar het de eerste keer is dat Fast Foot niet tegen een vroege achterstand aankijkt in een officiële wedstrijd. Het vroege doelpunt gaf de thuisploeg vleugels en kort daana dikten Loddo & Watson de score aan met een paar fantastische acties en schoten. De logische ruststand was 8 - 1. Begin tweede helft ging de thuisploeg op hetzelfde elan verder om tot 13 - 2 uit te lopen. De laatste vijf minuten van de match zaten de Fast Footers er volledig door en slikten nog 3 tegendoelpunten dankzij een fltsend eind van Anaconda. Dankzij deze nieuwe zege behoudt Fast Foot als enige ploeg in de reeks het maximum en neemt tevens ook de leiding over van Anaconda. De thuisploeg kreeg na de wedstrijd nog lovende commentaar van de arbiter in deze zin dat hij het kwaliteit van het geleverde spel catalogeerde als eerste klasse niveau in de Liga Zemst! Mooi zo! Einduitslag Zvc Fast Foot - Zvc Anaconda 13 - 5 Selectie Fast Foot: Jarno Riemaecker, Nicolas Van Rossem, Julien Stevens, Stefano Loddo, Yannick Putzeys, Yassine Youssfi Doelpuntenmakers Fast Foot: Stefano Loddo 5 Yassine Yousfi Watson 4 Yannick Putzeys 3 Nicolas Van Rossem 1 Op woensdag 30/10 treedt Fast Foot tegen middenmoter RS Malinas. Afspraak om 22h in sporthal Hofstade Heide, Hofstade. Iedereen welkom voor ons een hart onder de riem te steken!
Posted on: Wed, 16 Oct 2013 22:19:22 +0000