1. runde i DHF´s landspokalturnering 2013 blev også sidste runde - TopicsExpress

1. runde i DHF´s landspokalturnering 2013 blev også sidste runde for Herrerne. Et afbuds ramt mandskab drog mod Glostrup. Med de mange afbud blev holdet danne af en række spillere, der ikke rigtig kendte hinanden, fælles for dem alle var at de ville kæmpe til sidste fløjt. Nye på holdet var: Tre U18-Drenge (Asbjørn, Rasmus & Lukas), der var oppe og gøre en god figur på holdet. Derud over havde Troels og Karsten deres første officielle kamp i den gule trøje. Mathias Olsen havde comeback i den gule trøje. Løve/Høng stillede med følgende: Lars Lærkebjerg, Bo Hansen, Martin Kibenich Hansen, Mathias Nich Olsen, André Haar Visholm, Anders Eriksen, Rasmus Lohse, Troels Lindegaard Larsen, Karsten Frederiksen, Asbjørn Lyng Poulsen, Lukas Klarstrup Jørgensen. Kampen startede meget lige den eneste forskel var at AG havde stolpe ind og LH stolpe ud - dette resulterede i at AG kom i front med 5-1 efter 6. minutters spil. LH viste tålmodigt angrebsspil og kom efter 15. minutter på 5-5 - resten af halvlegen var jævnbyrdig og sluttede 10-8. Anden halvleg startede desværre rodet for LH - dette udnyttede AG til igen at udbygge til 17-12. Her efter hang det kæmpende Løve/Høng hold efter resten af kampen og endte med at tabe 25-17. AG straffede de til tider sløsede afslutninger og tekniske fejl. Men en 8 måls sejr - er ret misvisende, da der kampen igennem ikke var væsentlig store forskelle på de to hold. Mathias Olsen 6 mål André Visholm 4 mål Lukas Jørgensen 3 mål Anders Eriksen 2 mål Martin Hansen 1 mål Rasmus Lohse 1 mål Resultater undervejs: 5-1, 5-5, 10-8, 17-12, 18-14, 25-17
Posted on: Thu, 26 Sep 2013 22:23:38 +0000