Beter laat dan nooit; Be Quick 5 vs Basteom 6 (BB3) We komen wat - TopicsExpress

Beter laat dan nooit; Be Quick 5 vs Basteom 6 (BB3) We komen wat langzaam op gang! Daar stonden we dan, nog één allerlaatste keer in het groenwit. Maar ook in de eerste wedstrijd van dit seizoen bracht het weinig geluk. Binnen een halfuur stonden we al 6-0 achter. Laten we de Wichmondse kermis maar als schuldige aanwijzen, samen met onze leider. Gijs probeert het elk seizoen namelijk weer; aanvallend totaalvoetbal in een 4-3-3 formatie, maar daar zijn wij niet voor gemaakt! Na de 6-0 dus toch maar weer over op ons vertrouwde 4-4-2. Met de inmiddels gearriveerde Bram binnen de lijnen, eerste helft afwezig wegens het kopen van voetbalschoenen, werd de tweede helft zelfs nog gewonnen; 0-3 (6-3 eindstand). Puur op karakter, want voetballend waren de Zutphenaren gewoon beter. Bram liet twee keer het net bollen, waardoor zijn doelpuntenaantal van vorig jaar nu al is verdubbeld! Rudie zorgde voor het derde doelpunt, door de keeper te verschalken na een solo van het niveau Maradona/Messi. Naast de doelpunten was er nog meer positief nieuws. Zo hield Nico het 90 minuten vol, Gijs 8 minuten en maakten Peter en Raimond hun officiële debuut bij ons sterrenteam! Aankomende donderdagavond mogen we ons revancheren, uit tegen PAX, in ons nieuwe tenue!
Posted on: Tue, 03 Sep 2013 20:45:02 +0000