Bon cap de setmana! Ahir dissabte els nostres equips van - TopicsExpress

Bon cap de setmana! Ahir dissabte els nostres equips van disputar els seus respectius partits aconseguint bons resultats. Lequip juvenil comença trepitjant fort guanyant a casa per 4-0 al Sarralenc, amb gols de Sergi per partida doble, Denis i Javi. La semana que ve visitaran la pista del FutbolPax. I lequip sénior aconseguia un punt més a una de les pistes més complicades com és la del Playas. Un partit molt mogut, emocionant fins al final. Els de Móra començaven perdent amb un gol doportunisme després de un rebot dins làrea, era tot just el minut 5. Ben tancats detràs i aprofitant la possessió arribaria un jugada ben trenada que acabaria amb una falta dins de làrea sobre Jordi Ciurana, penal claríssim. Francesc Ciurana, Gusi, no perdonava i establia lempat al marcador, minut 10. Duraría poc, perquè al minut 12 un altre rebot dins làrea laprofitava el Playas per avançar-se al marcador, així sarribaria al descans. La segona part començava amb els de Móra una mica més endavant, mostrant les seves armes i anant a pel partit. Josep Maria, Xusi, aprofitava molt bé una contra ben treballada on acabaria introduint la pilota dins la xarxa, minut 25. Al minut 32 David era expulsat per doble amonestació, però ni la superioritat, en aquest cas, podria amb els morencs que tot just recuperar el 4t jugador, Josep Maria novament aprofitava un corner amb un toc subtil per fer el 2-3, min 36. Quedaven els últims minuts que es veien vindre durs, el Playas començava apretar més amb alguna ocasió per empatar el marcador, però era en una contra on el Móra va desaprofitar locasió de deixar el partit sentenciat. La tensió del partit feia que el Móra defensés dur, i Dani Mata veia la segona groga, bastant rigurosa. El Playas treia el porter jugador, una superioritat de 5 contra 3, difícil de defensar, i amb un xut de fóra làrea feia impossible lestirada de lEdgar, 3-3 i final. Empat in extremis del Playas on els morencs van tenir la victòria a tocar. Un puntet més i lequip segueix en la bona dinàmica i sense perdre. La semana que ve ens visitarà el Riudoms a casa en un horari adaptat per al clàssic, a les 16:00h de la tarda. Us esperem a tots per gaudir duna bona tarda futbolística!
Posted on: Sun, 20 Oct 2013 09:44:39 +0000