CADET B MASCULÍ. DERROTA AMB BONES SENSACIONS C.B: Blanes: - TopicsExpress

CADET B MASCULÍ. DERROTA AMB BONES SENSACIONS C.B: Blanes: 57 C.B. Llagostera: 61 El cadet B del CB Blanes va començar el seu camí a la lliga sumant una primera derrota davant d’un Llagostera que va saber jugar les seves cartes. El primer quart va ser molt travat, amb faltes i moltes cistelles fàcils pels visitants, sense que el Blanes aconseguís fer bé el balanç defensiu i sense aturar cap contraatac. El segons deu minuts van seguir les mateixes directrius i el Llagostera va aconseguir marxar de vuit punts al descans, un mal menor veient que l’equip havia encaixat masses punts en vint minuts (28 – 36). El pas pel vestidor va donar aire fresc al conjunt local i va augmentar la intensitat i l’agressivitat defensiva, deixant en 25 punts a l’equip de fora. Malgrat això i a entrar en l’últim minut de partit per davant (57-55) l’equip no va poder culminar de manera satisfactòria la remuntada i va acabar perdent per quatre punts (57-61). El mal percentatge en el tirs lliures, la manca de concentració en fases del partit i la poca intensitat de la primera part van ser els principals motius de la derrota. Malgrat això, l’equip va reaccionar bé i va competir fins l’últim minut. Ara toca visitar al Lloret en el derbi de la Selva, un equip de primer any com el nostre i que ve de guanyar el títol de nivell B a Girona i que ens pot ajudar a marcar un primer punt d’inflexió.
Posted on: Fri, 27 Sep 2013 15:32:00 +0000