CRÒNICA Alcoletge CFS 4-4 Les corts B Partit remontat als - TopicsExpress

CRÒNICA Alcoletge CFS 4-4 Les corts B Partit remontat als últims minuts per part de Les Corts B al Ramon Pascual dAlcoletge. Un començament de partit molt igualat entre els dos equips. Comença marcant Les Corts al minut 4 amb un corner, tot i que acava la primera part amb un resultat de 2-1. Nomes començar la segona part Larrull marca el 3-1, la qual cosa dona una ventatja de 2 gols que Pallé la convertiria de 3 gols. Amb el marcador 4-1, i faltant 3 minuts per aconseguir la victòria, Les Corts fa porter-jugador i marquen faltant 2 minuts. Gràcies als errors locals, els visitants faltant 1 minut aconsegueixen el 4-3, que acavaria amb el definitiu 4-4 faltant 15 segons. Els dAlcoletge se la juguen amb porter jugador faltan pocs segons pel final, on Javi te la última oportunitat davant duna de les moltes parades que el porter visitant va fer. Gols; Pallé min.11 (1-1), Iñaki min.16 (2-1), Larrull min.27 (3-1), Pallé min.33 (4-1). Tot i així, molt bon partit del nostres juvenils i 1 punt molt important per anar trepant a les posicions mes altes de la categoria. Pròxim partit contra el líder Bosco. A donar-ho tot!! Entrenador Robert Peña
Posted on: Tue, 19 Nov 2013 11:00:05 +0000