Civicum H1– Apeliotes H1 4-1 (1-0) Na de verloren wedstrijd - TopicsExpress

Civicum H1– Apeliotes H1 4-1 (1-0) Na de verloren wedstrijd vorige week in en tegen Bemmel waren we gemotiveerd om vandaag de punten in Cuijk te houden. Promovendus Apeliotes uit Nijmegen, onder leiding van onze oud trainer/coach Thorvald, moest en zou de punten hier laten. De eerste domper op de wedstrijd was het snelle uitvallen van Tim Hendriks doordat hij met bloed, zweet en tranen een van de weinige kansen van Apeliotes die eerste helft, om zeep wist te helpen. Resultaat: een kort bezoekje aan het ziekenhuis. Tim maakt het goed. In een eerste helft die voor beide partijen veel energie kosten op het middenveld kwamen wij terecht voor met 1-0 uit een strafcorner die afgerond werd door Tom Kleinveld (1-0). In de tweede helft wilde we voorsprong uitbouwen zodat we veilig de wedstrijd konden uitspelen. Apeliotes dacht daar anders over en prikte al snel de 1-1 binnen. De knop moest om. En dat gebeurde ook: Onze druk nam toe en Apeliotes kon er alleen nog uitkomen met counters. Middels een snelle aanval maakte Luc Albers behendig een fraaie goal die ons op 2-1 zette. De 3-1 werd gemaakt door Thomas de Haas die met een goede individuele actie ook zijn doelpuntje meepakte. Het slotakkoord verdient nog enige aandacht: Een goede actie van Tom Kleinveld eindigde op de achterlijn met twee open passlijnen op de kopcirkel, leek Tom het leuker om het publiek te vermaken met een lobje over de keeper waarna Bjorn Verweij zijn tennis-skills kon laten zien: 4-1. Volgende week spelen wij uit tegen Boxmeer. U bent allen van harte welkom! In de derby kunnen we alle steun gebruiken!
Posted on: Mon, 23 Sep 2013 07:40:06 +0000