Dames 1 houdt voor het eerst dit seizoen de nul! Na twee weken - TopicsExpress

Dames 1 houdt voor het eerst dit seizoen de nul! Na twee weken geleden een onnodige nederlaag te hebben geleden hadden de dames een week rust gekregen, een tussenweek zonder wedstrijd. Hierin hebben de tijd genoeg tijd gehad om zich zelf te herpakken en weer vol aan de bak te gaan. Vanavond was Klarenbeek SC VR 1 de tegenstander (het oude Club HAC van vorige seizoen). Onze dames wisten dat dit een team is wat graag met een meespelende keeper voetbalt. Dit leek in het begin voor wat stress te zorgen maar door goede communicatie naar elkaar en veel gewonnen duels konden de dames hier verrassend goed mee om gaan. Zelf wisten de dames ook hun eigen spel te spelen wanneer ze balbezit hadden. Hierdoor kon er gerust worden met 2-0. In de tweede helft ging het er harder aan toe. Mede doordat er geen officiële scheids was werden de duels harder tot soms onnodige confrontaties. Maar ondanks dat lieten de dames zich niet gek maken en bleven ze door voetballen en hebben ze terecht gewonnen met 5-0! Selectie en doelpuntenmaaksters: Meryem Baysan (k), Arte Brueren (3x), Ieke Berens (2x), Ninke Schrijvers, Renee van Deursen, Iris Julicher, Henrike Steendam en Jitske Slagmeulen
Posted on: Fri, 15 Nov 2013 22:03:50 +0000