EHC/Heuts 2 pakt uit tegen Voerendaal Met trainer Georgios - TopicsExpress

EHC/Heuts 2 pakt uit tegen Voerendaal Met trainer Georgios Basiakos voor de eerste officiële wedstrijd aan het roer, pakt EHC/Heuts 2 flink uit bij Voerendaal. In de eerste bekerwedstrijd laten de vele jonge spelers zien tot goed voetbal in staat te zijn. Al vroeg in de wedstrijd lijkt Soleyman Hajdary voor EHC/Heuts 2 de eerste treffer te maken. Zijn doelpunt wordt echter geannuleerd vanwege buitenspel. Het duurt een half uur voordat de rood witten het speloverwicht in een doelpunt kunnen uitdrukken. Nieuwkomer Fiore Truscelli (19 jaar) zet direct zijn naam in de EHC/Heuts geschiedenisboeken. Met een fraaie treffer zet hij EHC/Heuts op een 0-1 voorsprong. Ook Semmy Meyer (19 jaar) laat zich gelden en nog voor de rust zet hij de 0-2 op het bord. Onder rust moet coach Basiakos zijn manschappen tevreden hebben toegesproken. Na de rust gaat EHC/Heuts op dezelfde voet verder. Omar El Achkar (19 jaar) benut een toegekende strafschop. De 0-3 voorsprong blijft echter niet lang overeind. Want ook Voerendaal krijgt een strafschop en weet hieruit de eretreffer te scoren. In de slotfase zet EHC/Heuts 2 nog eens extra aan en dat resulteert in nog twee doelpunten. De doelpuntenmakers zijn Erlis Kaconelli (20 jaar) en Collin Rekers (18 jaar). Het lijkt een mooi jaar te worden voor het tweede elftal. Al is het duidelijk dat één zwaluw nog geen zomer maakt. Ook de dames van EHC/Heuts maken meteen een statement. Zij nemen het voor de beker op tegen Armada uit Grevenbricht. Net als EHC/Heuts VR1 komt Armada uit in de Vierde Klasse. Maar dan in de regio Noord Limburg. In het eerste kwartier gaat het nog gelijk op, maar daarna gaat de EHC/Heuts trein lopen. Op volle stoom dendert deze trein over tegenstander Armada. Met fraaie combinaties wordt de Armada achterhoede ontrafeld. Bij de rust staat EHC/Heuts op een 5-0 voorsprong door doelpunten van Lotte, Ivana en Lois. Na rust eenzelfde spelbeeld. EHC/Heuts VR1 valt fanatiek aan en blijft prima combineren. Alleen blijven de doelpunten nu uit. Een kwartier voor het einde komt daar verandering in. Een afstandschot van Lois brengt de 6-0 op het scorebord. De 7-0 komt op naam van Lieke. Ze slalomt op wilskracht langs een muur aan Armada verdedigers en laat van dichtbij de doelman van Armada kansloos. Maus sluit de doelpuntenregen af met een fraai afstandschot. Met deze 8-0 overwinning in de beker begint EHC/Heuts VR1 op een fraaie wijze het seizoen. EHC/Heuts 3 begint gehavend aan de bekerwedstrijd tegen Voerendaal. Veel spelers zijn op Mystery Land. De spelers die wel aanwezig zijn, strijden voor een goed resultaat. Bij een 0-1 achterstand misse de rood witten een strafschop. Door twee doelpunten van Ivo Wijnen, die het tweede elftal vaarwel heeft gezegd, weet EHC/Heuts een punt aan deze poulewedstrijd over te houden.
Posted on: Sun, 25 Aug 2013 19:47:42 +0000