Fredag blev etapen afsluttet, med en varm og tung 10km. I Rønne - TopicsExpress

Fredag blev etapen afsluttet, med en varm og tung 10km. I Rønne by, det blev en etape som lignede de andre resultatmæssigt og afspejlede den samlede stilling fint. Louise Laursen blev nr. 3, nr. 2 var dog en løber som kun den ene etape, og dermed sikrede Louise sig den samlede 2.plads i etapeløbet, små 6minutter efter svenske OL deltager Isabellah Andersson. Et resultat hun absolut kan være tilfreds med. Hvis Louise kan være tilfreds kan Zenia måske i endnu højere grad. Hun løb endnu en rigtigt flot etape, som gav en 5. plads, dog med 2 løbe foran som kun løb en enkelt etape, og den samlede tredjeplads blev dermed sikret med 2min. Til nr. 4 og kun små 6minutter op til Louise. Næste store mål for pigerne er DM 1/2marathon d. 8/9 på hjemmebane i Aarhus. Hos herrerne løb Thomas Madsen en flot 9plads hjem på etapen som Morten Munkholm vandt. Thomas holder dermed sikkert fast i sin samlede 9.plads i det megetstærke felt. Vinder af den samle etape bliver Abdi Hakin Ulad fra Korsør.
Posted on: Sat, 27 Jul 2013 07:01:07 +0000