III TORNEIG BAIX MAESTRAT El nostre club ha tornat a participar - TopicsExpress

III TORNEIG BAIX MAESTRAT El nostre club ha tornat a participar en el magnífic torneig organitzat pel CB Benicarló. Han sigut un total de 3 equips (Prebenjamí, Benjamí i Aleví), a més d’un partit amistós de l’Infantil Femení aprofitant el viatge. L’Infantil Femení tornava a jugar contra el CB Benicarló una setmana després amb la lliçó ben apresa, i han jugat un partit molt seriós des del principi. Tot i anar perdent de 8 punts al 3r quart, l’esforç de totes les xiques i les ganes per guanyar han permès donar-li la volta al marcador i guanyar en els últims minuts per 34-37. L’Aleví, que hui jugaven xics i xiques junts, han jugat dos partits a molt bon nivell. El primer ha sigut contra el CB Castelló, on després d’anar tot el partit igualats, només en els últims minuts els de Castelló han ficat terra pel mig i han guanyat d’uns 10 punts. El segon partit ha estat més complicat contra un bon equip com són els de Borriana, i tot i no estar mai prop en el marcador, els xiquets i xiquetes s’han esforçat al màxim i han demostrat un gran treball. El Benjamí ha realitzat un torneig excepcional. El 6 valents que han anat a jugar hui han fet un esforç increïble i han competit a un gran nivell. Han obert la participació ondera amb una victòria davant el BC Peñíscola, jugant un gran partit i emportant-se la victòria per uns 10 punts. El segon partit ha estat més complicat davant un rival com el Amics Castelló on s’ha tractat de realitzar el millor treball possible davant este gran equip. Per últim se jugaven el passar a les semifinals davant el CB Castelló, on després d’un partit emocionantíssim els nostres han guanyat per 2 punts i aconseguint quedar segons de grup. El Prebenjamí ha realitzat un gran torneig en el que per a molts eren els seus primers partits com a jugadors de bàsquet. La il·lusió demostrada durant tots els partits, les ganes per jugar i l’esforç dins de la pista ha sigut digne d’admirar per estos xiquets i xiquetes. Tots els partits han estat molt igualats i competits, i els nostres s’ho han passat d’allò més bé. No hem aconseguit cap victòria, però les diferències han sigut mínimes, i de ben segur que l’esforç als entrenaments se notarà més endavant. Per últim felicitar al CB Benicarló per la magnífica organització del torneig del què estem molt agraïts de haver sigut convidats i esperem tornar en maig. També menció especial des del CB Onda a Javier Madueño pel seu treball i organització durant tot el dia que ens ha permès poder participar en totes les activitats programades per a hui. 1,2,3 Onda!!!
Posted on: Sun, 06 Oct 2013 21:14:22 +0000