In wat men in de volksmond een leuke wedstrijd noemt heeft BFC met - TopicsExpress

In wat men in de volksmond een leuke wedstrijd noemt heeft BFC met 4-3 weten te winnen van de koploper ZOB. Door de ruime winst van ADO20 heeft de ploeg geen beslag kunnen leggen op de periode maar het draait volop mee in de bovenste regionen. Het spel van BFC zag er in zn totaliteit erg verzorgd uit vandaag. Voornamelijk de eerste helft werd er makkelijk gevoetbald en tevens wist men constant de vrije man te vinden. Attent reageren van G. van Maarschalkerwaard leidde tot de verdiende 1-0 voorsprong. Echter kon BFC niet lang genieten van die voorsprong, vijf minuten later stond het namelijk alweer gelijk. Na een half uur spelen wist de sterk opererende T. Posthuma een corner binnen te werken. Deze voorsprong kon helaas niet vast gehouden worden, voor rust kwam ZOB op subtiele wijze terug in de wedstrijd. Beide teams gingen door waar ze gebleven waren, er was veel strijd en voor de neutrale toeschouwer was dit dan ook een spektakel. J. Olthof wist BFC kort na rust op voorsprong te brengen door een penalty binnen te schieten. Wederom hield de verdediging van BFC geen stand en kon de tegenstander voor de derde keer op gelijke hoogte komen. Echter was het slotakkoord vandaag voor T. Posthuma die, na de rebound van D. van den Hazel, via een lage schuiver de stand in het voordeel van BFC bepaalde. Deze attractieve, sportieve maar bovenal leuke wedstrijd zal nog lang in het geheugen gegrift staan. De staf bedankt de B-junioren die vandaag actief waren, de supporters en roemt het foutloze spel van D. Tegel en M. Andriessen. Volgende week speelt BFC tegen de Blokkers, meer informatie volgt later.
Posted on: Sat, 30 Nov 2013 16:35:39 +0000