Mexiko slog Japan med 2-1. Stor hjälte blev Javier Hernandez med - TopicsExpress

Mexiko slog Japan med 2-1. Stor hjälte blev Javier Hernandez med två mål. Men efteråt var han förgrymmad på sig själv för att han inte blev hattrickhjälte då han brände en straff i slutminuterna. Båda lagen hade egentligen bara äran att spela för då de står på noll poäng inför matchen och inte kunde gå vidare till semifinal. Japan inledde matchen klart bäst och radade upp bra lägen. Shinji Okazaki lirkade in bollen i mål efter tio minuters spel, men det målet dömdes felaktigt bort för offside. Mexiko skapade första målchansen efter en dryg halvtimme, och då blev det farligt direkt då Andres Guardado nickade bollen i stolpen. I inledningen av den andra halvleken var det Mexiko som tog över och laget tog ledningen mot Japan med 1-0. Javier Hernandez nickade in ledningsmålet efter fint inlägg från Guardado. Sedan nickade han in 2-0 på en hörna. Japan skapade dock lite nerv i matchen genom Okazakis reducering i 86:e minuten. På tilläggstid fick sedan Hernandez chansen att göra hattrick. Men hans straff gick rakt på målvakten Kawashima och returen sköt Hernandez i ribban.
Posted on: Sat, 22 Jun 2013 22:09:23 +0000