På en dejlig fodbolddag spillede FC Limfjorden sæsonens første - TopicsExpress

På en dejlig fodbolddag spillede FC Limfjorden sæsonens første kamp mod Vestbjergs Serie 5 hold, som FC Limfjorden har ligget i pulje med, både i foråret og sidste efterår. Inden dagens kamp havde begge hold vundet en kamp hver, mens to kamp var endt uafgjort. Limfjorden startede i dag med en ny formation i forhold til hvad de har været vant til – fra at have spillet en solid 4-4-2, var klubben i dagens anledning gået over til at spille den lidt mere defensive 4-4-1-1. Ikke den store forskel på papiret, men Limfjordens spillere sprudlede i den nye formation. Kampen startede med et par chancer til begge hold, hvor blandt andet Limfjordens keeper, Simon Urth diskede op med en klasseredning. Alexander Larsen havde en friløber, som han dog brændte på skammeligste vis. Hen mod slutningen af 1. halvleg begyndte FC Limfjorden dog at presse på for at få scoret, og med 3 minutter tilbage af halvlegen kom forløsningen. Et hjørnespark bliver sparket ind fra Casper Larsen, og den sejler igennem feltet, uden at blive rørt, hvor Oliver Bruun på magisk vis, for puttet bolden ind i netmaskerne. FC Limfjorden er nu foran, og den føring holder de indtil pausen. Efter pausen kom der lidt mere gang i den og da der var gået et kvarter, rettede Alexander op på sin fejl fra 1. halvleg ved at ligge en dybdeaflevering efter Deniz Kilic, som resolut sparkede bolden udenom målmanden og ind i målet. 2-0 til Limfjorden, og en Limfjorden-tilhænger fejrede det med denne kommentar: ”Nu har de vundet, så kører vi sgu hjem”. Vestbjerg begyndte herefter at gå i opløsning, og efter et hjørnespark til Vestbjerg, satte FC Limfjorden en hurtig kontra i gang, hvor bolden ender hos debutanten Jonas Kjær Christensen som gentog succesen fra 2-0 målet, og sendte endnu en gang Deniz i dybden med en lang aflevering – Deniz valgte denne gang at lobbe den frækt hen over målmanden, bolden hoppede en enkelt gang, inden den ramte nettet. FC Limfjorden var nu helt ovenpå og det var efterhånden også 22 trætte spillere som løb rundt inde på banen. Træthed fører som oftest til fejl, og det var også dette der skete da Casper Larsen opsnappede en fejlaflevering fra Vestbjergs højreback. Larsen afdribler højrebacken og hamrer til bolden. Den suser forbi målmanden og endnu engang har FC Limfjorden scoret. 4-0, med 20 minutter igen, og kampen ser ud til at være lukket. Vestbjerg sætter nu deres midtbanespiller på toppen, og det giver pote for dem. To til tre hurtige driblinger fra Vestbjergspilleren, og så et skud gør at han fanger målmand Simon Urth på den forkerte fod, og bolden triller i nettet. 4-1 hvilket også bliver kampens resultat. Efter kampen blev første målscorer Oliver Bruun kåret til kampens spiller af holdet, hvilket også var fuldt fortjent. FC Limfjorden spiller deres næste kamp på tirsdag mod Birkelse IF, igen på udebane, denne gang klokken 19. Vi glæder os til at se jer på tilskuerrækkerne, til en forhåbentlig formidabel kamp. FORZA LIMFJORDEN!
Posted on: Wed, 07 Aug 2013 20:08:43 +0000