SVMM pakt verdiend drie punten tegen Musketiers De start tegen - TopicsExpress

SVMM pakt verdiend drie punten tegen Musketiers De start tegen Musketiers was niet optimaal, dit werd snel recht gezet en SVMM liep uit naar een 1-4 overwinning. De maarnse ploeg kwam vrij vlot op achterstand. De sterke spits van Musketiers zette een solo in en kwam vanaf de vleugel naar binnen. Hij behield het overzicht en legde de bal op maat terug voor een opkomende speler van Musketiers, 1-0. SVMM raakte niet van de kook en kwam snel in haar eigen spel. SVMM combineerde beter en sneller en liet Musketiers steeds meer lopen. Uiteindelijk was er een vrije trap van Ronald Schoonhoven die via de keeper en de paal terug het veld in kwam, Simon Veldhuizen was er als eerste bij om de bal in het doel te schieten, 1-1. Niet veel later werd uit een lange bal van achter Nick Engelen bereikt, Engelen zette vervolgens Sven van Schaik voor het doel. Van Schaik maakte als een echte spits af en zette SVMM op voorsprong, 1-2. SVMM bleef doordrukken. Jacob van den Essenburg zette een opmars naar voren en bereikte Mark Hamulyak, Hamulyak wacht nog steeds op zijn eerste doelpunt, en schoot tegen de keeper aan. Deze bal kwam ook weer terug in het veld voor de voeten van van den Essenburg, echter 3 meter voor open doel werd deze bal op de lat geschoten. Het bleef bij rust 1-2. Na rust zette Musketiers een man extra naar voren. Op sommige momenten kwam SVMM meer onder druk te staan, maar Musketiers liet hiermee ook grote gaten vallen. SVMM kreeg een aantal grote kansen, maar in de afwerking werd hier niet altijd goed mee omgegaan. Uiteindelijk in de 67e minuut was het dan toch 1-3. Uit een vrije trap van Ronald Schoonhoven kopte Jacob van den Essenburg de bal hard en geplaatst achter de keeper van Musketiers, 1-3. Musketiers was mentaal ‘geknakt’ en het was nu aan SVMM om de score uit te breiden. Uiteindelijk scoorde invaller Pim van Manen nog de 1-4. Een goede wedstrijd van SVMM werd omgezet in drie punten. Aanstaande zaterdag ontvangt SVMM FZO uit Zeist. Beide ploegen staan in de subtop en het is voor beide ploegen van belang om aansluiting met de subtop te houden. Een overwinning is dan ook het enige wat telt. 1-0 (2 min.) 1-1 (23 min.) Simon Veldhuizen 1-2 (31 min.) Sven van Schaijk 1-3 (67 min.) Jacob van den Essenburg 1-4 (78 min.) Pim van Manen SVMM; Bas Langeveld; Robin Petersen, Simon Veldhuizen, Jacob van den Essenburg, Max van der Pluijm; John Verhage (80 min. Robert Wijnen), Ronald Schoonhoven (83 min. Juri Goed), Nick Engelen; William Potappel (75 min. Pim van Manen), Sven van Schaijk, Mark Hamulyak;
Posted on: Sun, 03 Nov 2013 14:31:57 +0000

="margin-left:0px; min-height:30px;"> BINGUNG Weekend ♍ªΰ Kemana? Manjakan diri Anda Bersama