U17 Liga, 7.12.13, 14. spillerunde: FCM - Silkeborg IF 4-2 - TopicsExpress

U17 Liga, 7.12.13, 14. spillerunde: FCM - Silkeborg IF 4-2 (3-1) Holdet: Oscar Hedvall, Mikkel Koustrup, Jeppe Gertsen, Johan Giehm, Mikkel Brogens (66. Mads Emil Madsen), Valance Nambishi, Sammy Skytte, Rasmus Lysdal (76. Jacob Molbech), Oliver Østergaard (60. Thomas Santos), Nicklas Røjkjær, Haroon Nourestani. Målscorere: 2-1 Oliver Østergaard og 3-2 Valance Nambishi Advarsel: Sammy Skytte Lørdag spillede U17 holdet sidste kamp i år, da man gæstede FC Midtjylland på et lidt hårdt kunstgræstæppe i Ikast. Hjemmeholdet kom bedst fra start og havde et par kvalificerede forsøg, som Oscar Hedvall i målet tog sig fint af. SIF begyndte at komme med i kampen og skabte et par gode muligheder på omstillinger, men det var ikke ufortjent at FCM på to flotte mål på hovedstød tog føringen. Dette udløste dog lidt trods hos gæsterne som flot fastholdt spillet efter en omstilling og Rasmus Lysdal kunne servere bolden for Oliver Østergaard, som ikke svigtede tæt under mål. Det varede dog ikke længe før den igen var gal i den anden ende. En FCMer driblede forbi to mand i højre forsvarsside og sendte bolden til en medspiller på kanten af feltet, som udplacere Oscar Hedvall til ny to-målsføring til FCM. Det første kvarter af anden halvleg var det gæsterne der satte spillet. Her havde SIFerne en rigtig god periode, som også resulterede i et mål, da Valance Nambishi flot headede et hjørnespark i mål til reducering. Desværre kunne gæsterne ikke rigtig profitere af scoringen og formåede ikke at holde fast i boolden - særligt fysisk blev hjemmeholdet for stærkt. Et par gode muligheder endter med en afgørelse kort før slutfløjt, da FCM lukkede kampen til 4-2. Til sidst havde indskiftede Jacob Molbech et hovedstød på overliggeren, men det blev ved de 4-3 og det var en fortjent sjer til FCM. Vi var ikke så dygtige som FCM i dag. Vi havde vores momenter, men jeg savnede lidt vi fik mandet os op i duellerne og omkring andenbolde. Her haltede vi efter hele vejen fraregnet starten af anden halvleg. Vi kan absolut ikke indvende noget mod resultatet, men jeg synes vi havde lidt pondus efter pausen. Desværre faldt vi lidt af hesten mod FCMs stærke duelspillere. Haroon Nourestani var vel den eneste som rigtigt kunne tage kampen op idag siger træner Anders Veller, som også havde rosende ord til Oscar Hedvall. U17 holdet spiller først igen den 1.marts, så nu står den på ferie og vintertræning for de unge talenter. Om efterårssæsonen siger Veller: Vi fik en lidt pointfattig start, men er kommet rigtigt godt efter det. Jeg sagde til drengene bagefter at vi har leveret ok i efteråret. Det positive er, at vi fungerer bedre og bedre som hold, når man ser henover kampene. Dog har vi stadig nogle udfald, vores bundniveau kan vi godt hæve. Målet for forårssæsonen må være at præstere ikke bare ok, men GODT når turneringen ruller igen til marts.
Posted on: Sun, 08 Dec 2013 16:14:38 +0000