UN DEBUT AMB MAJÚSCULES Perdoneu per l´espera però ja torno a - TopicsExpress

UN DEBUT AMB MAJÚSCULES Perdoneu per l´espera però ja torno a ser aqui.... debutava el viladrau amb 8 punts... 3 a la cella de la guilla, i 5 al cap de´n miquel. el partit començava 2 hores abans de l´hora prevista, joan clos molt actiu durant l´avantmatx, feia cafès a tot òstia pujant i baixant sense perdre´n cap, per no perdres no es van perdre ni els sarangos que van trobar el camp a la primera,q per cert era allà on nostre senyor va perdre l´espardenya, la corona d´espines, la cartera i l´iphone 5... després de passar per un bosc on veníen petards i per sota d´un castell en forma de pedra ot seguint la carretera de la serp q portava a casa el mestre kaito. en molineta tenia mal de coll i a en johnny li faltaven unes peces de la moto de l´enric i causaven baixa... En gregori avisava que al minut 5 ja guanyariem però no va ser fins ben entrat el minut 6 quan diego jose sarango jr va engaltar un xut des de la 1/2 lluna clavant la pilota a l´escaire esquerre del porter{molt bó per cert} La 1a part va passar sota un sol de justícia i a la mitja part miquel m´avisava que em canviaria i jo "ni corto ni perezoso" li vaig dir que s´esperés 15/20 minuts que encara faria alguna garçada.... I si, si corria el minut 58 quan Boris em va donar una excel.lent passada a l´espai i sense pensar-ho gaire i veient que el seu porter{molt bó per cert} sortia depressa com aquell que se li escapa el tren, vaig intentar fer una vaselina però la vaig tocar tant malament que no es va aixecar ni un pam de terra i mentre la puta guilla reclamava fora de joc la pilota entrava plorant, era el 0-2 i ara si era el moment de canviar-me a mi i a el shaarawy, per en leonardo sarango i en vinyeta petit i va ser en una pilota penjada des del nostre camp per gregori, i quan la pilota baixava amb neu el porter {no tant bó per cert} que no va encertar a bloquejar la pilota i Boris que treia el nas per allà l´àrea petita va acabar d´empènyer amb el cap al fons de a xarxa, 0-3! i era el moment que tota la multitud de públic visitant[en pep i la rosa] havia estat esperant.. entrava el Putxi COLEEGA!! El nen del solei i en va tenir prou amb 3 minuts per demostar que no estava per ximplets i que no havia vingut desde barcelona passant per el paster i per 4 carreteres per perdre la tarda, el nano havia vingut a posar-hi emoció, i en una pilota inverossímil a l´àrea del viladrau el putxi molestat per el sol que li apretava el cervell, quedà cegat i tocà la pilota amb tanta mala sort que va quedar morta als peus d´un d´ells que només la va haver d´empènyer per fer el 1-3 davant l´atenta mirada de Karim... el partit va seguir sense més pena que glòria fins que una jugada trenada per part de xons, leo, nikkias i gil que fou derribat per un contrari a dins de l´àrea i l´arbitre que era negre com la nit, senyalava la pena màxima, els jugadors sortejàven a pedra ,paper,tisores a veure qui el tirava fins que pigi21 amb una posició digna del mateix Rivaldo Vitor Borba es disposava a xutar, pitxoc molt hàbil xutà per l´esquerre del porter{malíssimo per cert} era el 1-4 i el partit estava dat i beneït, vam acabar tots suats, morts i esfixiats però vam sumar tres points empatant amb la cella de la guilla que és del q es tractava.. en miquel ja mirarem d´atrpar-lo demà... ens ho vam passar molt bé, sempre és bó començar guanyant i ja veurem com va... com diria en nacho de sta marta HO HEM FET BÉ?? -BÉ HO HEM FET BÉ?? -BÉ HO HEM FET BÉ?? -BÉ, BÉ BÉÉÉÉÉ!!!!! VILADRAU EHHH! VILADRAU EH!!! VILADRAU UEHH!! UEHHH!! UEEEEH!!!!
Posted on: Sat, 28 Sep 2013 00:16:31 +0000