VFC D8 boekt nipte zege op Wippolder - TopicsExpress

VFC D8 boekt nipte zege op Wippolder D7 ---------------------------------------------- Inmiddels is VFC D8 aardig op stoom geraakt. Na twee overwinningen was het vandaag de beurt aan Wippolder D7 om het op te nemen tegen VFC D8. Het weer was perfect en de sfeer was gezellig bij VFC. Alle ingrediënten voor een leuke wedstrijd dus. Al snel werd duidelijk dat het geen gemakkelijk voetbalochtend zou worden. De eerste helft leek meer op een schaakwedstrijd waarin beide teams nog duidelijk zoekende waren naar de juiste opstelling. Ondanks dat VFC D8 iets gevaarlijker was stond er bij de rust 0-0 op het scorebord. Hoe anders was de tweede helft. De posities werden beter aangehouden en onze rechtsbuiten Rickson leek ontketend. Met twee goede doelpunten bracht hij VFC D8 aan de leiding en leek de buit binnen. Echter, tien minuten voor tijd wist Wippolder D7 de stand terug te brengen naar 2-1. Gelukkig bleef het daarbij en kon VFC D8 het weekend ingaan met een verdiende 2-1 zege. Goed gedaan jongens!!!!
Posted on: Sat, 28 Sep 2013 13:52:58 +0000