Velocitas 5-Kloosterburen 2 Na een flink pak slaag in de beker, - TopicsExpress

Velocitas 5-Kloosterburen 2 Na een flink pak slaag in de beker, een 10-1 nederlaag bij FVV stond zondag 27 oktober een uitwedstrijd op het programma tegen koploper Velocitas. Voor de oudgedienden een vrij bekende tegenstander omdat dit het GVAV-Rapiditas van 2 jaar geleden was. Robert drukte ons vooral op het hart om met dezelfde beleving en strijdlust het gevecht aan te gaan. Dit moest helaas gebeuren zonder Bart H omdat hij een dikke vette party had. Geluk bij een ongeluk was dat we vandaag speelden op kunstgras, (geen blubber dus voor Bart). Richard had zijn pannekoekenbeslag een middagje laten staan voor wat het was en kwam fris en fruitig opdagen. (Nadat we hem 38 keer uit zijn bed te hebben gebeld). Jasper deed ook mee en dit bracht ons op 13 man. Eenmaal op het veld viel best wel wat tegen. De kopjes stonden niet allemaal de zelfde kant op en de kansen werden niet afgemaakt. We gingen met 0-0 de rust en we wisten dat de trainer niet blij zou zijn met de prestatie tot nu toe. En terecht. De tweede helft gingen we er vol goeie moed tegen aan. En na 10 minuten spelen werd Jasper gewisseld voor Richard en Emiel voor Rick. Maar toen Jorne volgens de scheids buitenspel liep kon Richard het niet laten om hier wat van te zeggen en moest dit met geel bekopen. Dus hij moest na 5 minuten spelen eerst weer 10 minuten aan de kant. Toen wisten we het zeker, de scheidsrechter deed er alles aan om onze tegenstander te laten winnen en dat is hem uitermate goed gelukt. Man man man wat was hij partijdig. 15 minuten later mocht na veel aandringen van Robert en de spelers van Velocitas Richard het veld weer betreden. We speelden aardig gelijk op en aan beide kant vielen kansen genoeg. Toch wilde de bal het net niet raken. Na ruim 98 minuten viel er dan toch een doelpunt voor de tegenpartij. De scheidrechter blies 3 keer op zijn fluit, de wedstrijd was voorbij. Robert barste in lachen uit vanwege de wijze waar op deze wedstrijd ons door de neus geboord is. We zijn het er met zn allen over eens dat we hadden moeten winnen maar hier is niet tegen te voetballen. Complimenten voor onze jongens en Wouter die zich onder deze omstandigheden keurig gedragen hebben. O ja in de rust waren ze onze thee vergeten, maar dit werd later keurig op gelost met en kan bier en een fles cola in de kleedkamer. Proost!
Posted on: Mon, 28 Oct 2013 18:14:52 +0000

tbody" style="min-height:30px;">