Vr 22/11: Seja - VV Duffel Dames Seja werd op voorhand - TopicsExpress

Vr 22/11: Seja - VV Duffel Dames Seja werd op voorhand ingeschat als een moeilijk te bespelen team. Ze stonden voor aanvang van de wedstrijd samen met ons op een gedeelde 3e plaats. De speelsters werden op voorhand gewaarschuwd. Er moest vertrokken worden vanuit een goede organisatie! Op het veld toonden de dames van Duffel dat ze de instructies goed begrepen hadden. We gaven in de beginfase geen kansen weg, en konden meerdere malen gevaarlijk uitbreken. Het was wachten tot halfweg de eerste helft op het eerste doelpunt. Een mooi een-tweetje tussen Debby en Leen zorgde ervoor dat Debby alleen voor doel kwam en de bal beheerst in de hoek kon trappen. Het startsignaal voor een dolle 10 min, want even later konden ook Tine en Els met een schot van buiten de 16 de score vergroten tot 0-3. Even was de concentratie weg, en gaf Duffel 2 kansen weg. Seja bleek efficiënter dan Duffel, want 1 van de 2 konden ze mooi afwerken. In de 2e helft was Duffel even de greep op de bal kwijt. We vergaten de bal in de ploeg te houden, waardoor we toch wat meer onder druk kwamen te staan. Veel leverde het niet op voor de dames uit Merksem. Meer dan een schot uit een te scherpe hoek en een overwaaiende vrije trap kwamen ze niet. Duffel kon nog wel 2 keer scoren. Een keer uit een perfecte voorzet van Stephanie DB, en een keer na een ingooi. Het was Sofie die beide keren kon afwerken. We haalden een zeer verdiende overwinning. Proficiat dames, voor de inzet en de ambiance op de bank! Speelden mee: Elise - Sara, Lien, Julie, Els, Stephanie VDP, Saar - Tine, Leen, Stephanie DB, Katrien DV, Dorien A - Debby, Annelies VN, Sofie Doelpunten: 0-1 Debby (Leen) 0-2 Tine (Katrien DV) 0-3 Els 1-4 Sofie (SDB) 1-5 Sofie (SDB)
Posted on: Fri, 22 Nov 2013 22:52:51 +0000