Wedstrijdverslag Nikos-Bestmedia Een hele week hing de - TopicsExpress

Wedstrijdverslag Nikos-Bestmedia Een hele week hing de wedstrijd aan een zijde draadje. Bestmedia zou maar met 4 spelers kunnen afzakken en vroeg om de partij uit te stellen. Uiteindelijk werd er geen compromis gevonden en ging de partij toch door. Bestmedia trok nog een blik met spelers open en kwam met 8 spelers aan de partij. Nikos daarentegen met 5 man,waaronder onze debutant Cedric. Ook Stijn,Tom,Nick en ouderdomsdeken Alain ,die onder de lat kwam te staan. Een aarzelend begin van beide ploegen. Tom kreeg het eerste kansje na een misverstand in de verdediging. Na 12minuten was het de bezoekende doelman die als eerste in actie kwam,voordien had Tom nog in het zijnet getrapt. Stijn heerste op alle fronten en zorgde voor stabiliteit in zijn defensie. Op het kwartier juichten de bezoekers,maar het doelpunt werd afgekeurd na voorafgaand handsbal. Een minuut later was het wel doelpunt,maar dan wel voor Nikos. Corner van Tom tot bij Nick, die staalhard binnenschoot,1-0. De vreugde was van korte duur,want de bezoekers kwamen op gelijke hoogte na een toegekende strafschop,1-1. Een uitbraak van de bezoekers werd in de kiem gesmoord door Alain. Toch klommen onze jongens weer op voorsprong. Knappe onderschepping van Stijn en zuivere assist voor onze nieuwkomer Cedric,2-1. Zinderende openingsminuten van speelhelft 2. Alain moest zich al direct onderscheiden. Tom meteen alleen voor de doelman,maar die redde zijn schot. Onmiddellijk terug naar de overzijde waar onze goalie zijn ploeg rechthield met een beenveeg. Cedric viseerde dan weer de paal en Tom zijn schot ging maar net voorlangs. Onze doelman moest bij de pinken blijven en assistentie van Tom 2x was meer dan welkom. Tot wanhoop van Bestmedia had Alain nog een supersafe in huis door een bal uit de linkerbenedenhoek te ranselen. Ook met 2 spelers alleen voor ons doel werd hij niet geklopt. Tommeke schoot nog eens voorlangs. Nikos vroeg ,met nog 13minuten op de klok, een welgekomen time out. Nikos trok meteen naar vijandelijk doel,maar nu was de paal spelbreker voor Tom. Een knappe individuele actie van Cedric werd door de doelman verhinderd. De bezoekers speelde een 3 tegen 1 situatie dramatisch uit,mede door Stijntje. Wat een zaligheid om zo iemand in de verdediging te hebben lopen. Maar ook op aanvallend vlak een belangrijke schakel, een scherpe voorzet van Stijn werd in eigen doel gedevieerd,3-1 en ook bij de 4-1 van Tom kwam de assist van Stijn z’n voet,4-1. De bezoekers tegen het canvas. Cedric luisterde zijn debuut op met een 2e doelpunt,5-1. Bestmedia milderde nog tot 5-2 en schoot ook eens op de paal. Een mooi verjaardagscadeau voor onze coach en voor gans de ploeg na een bewogen week. Eerste helft: 16’ 1-0 Nick Assist: Tom 18’ 1-1 (strafschop) 24’ 2-1 Cedric Assist: Stijn Tweede helft: 18’ 3-1 Own goal Assist: Stijn 21’ 4-1 Tom Assist: Stijn 22’ 5-1 Cedric 25’ 5-2 Met dank aan onze goede vriend Marc om zijn verslaggeving.
Posted on: Sun, 10 Nov 2013 12:10:34 +0000