Ajax A1 verslaat Argon A1 in de laatste minuten MOEIZAME WINST- - TopicsExpress

Ajax A1 verslaat Argon A1 in de laatste minuten MOEIZAME WINST- De A1 van Ajax heeft voor de KNVB beker de uitwedstrijd bij Argon A1 gewonnen dankzij goals van Queensy Menig (2) en Tom Noordhoff. Ajax eindigt de groepsfase van de beker met zeven punten uit drie wedstrijden. In de eerste helft kreeg Ajax weinig tegenstand van Argon. Daar profiteerden de jeugdspelers alleen niet van. Ajax speelde te rustig aan en kwam pas laat in de eerste helft op voorsprong. Queensy Menig zorgde ervoor dat er in ieder geval een voorsprong op het scorebord stond in de rust. Na de rust was Argon een stuk beter in vorm en had Ajax het erg moeilijk. Al snel maakte de thuisploeg de gelijkmaker en ook daarna was Argon de sterkere ploeg. In de laatste minuten werd het zelfs bijna 2-1, maar vervolgens was het Ajax dat effectief de winst binnensleepte. In de laatste minuten kopte eerst Tom Noordhoff raak, vervolgens maakte Queensy Menig zijn tweede van de avond. Damian van Bruggen, de aanvoerder in de tweede helft nadat hij ingevallen was, vond het een moeilijke wedstrijd voor Ajax: Het liep vandaag niet lekker. We speelden met veel jongens die normaal reserve zijn. Het was niet goed, maar we zijn door, dat is het belangrijkste. Opstelling Argon A1: Niet bekend. Opstelling Ajax A1: Xavier Mous, Djavan Anderson (45 Leeroy Owusu), Tom Noordhoff, Jairo Riedewald (54 Damian van Bruggen), Terry Lartey-Sanniez, Melvin Vissers (Milan Vissie), Aschraf El Mahdioui, James Emorfides, Anwar El Ghazi (54 Damon Mirani), Ezra Walian, Queensy Menig Doelpunten: 0-1 Queensy Menig 1-1 Bakary Jobe 1-2 Tom Noordhoff 1-3 Queensy Menig Tekst: Ajax Showtime
Posted on: Sat, 09 Nov 2013 13:32:47 +0000