Complimenten voor het 2e Categoriën: Poolster 2, - TopicsExpress

Complimenten voor het 2e Categoriën: Poolster 2, Wedstrijdverslag door v.v. Poolster Beetje laat kwamen we zaterdag aan bij Groen Geel. Na een korte warming-up kon de wedstrijd beginnen. Als 2e elftal weet je dat je bijna iedere week andere spelers moet inpassen en dat was vandaag niet anders.( Simon in het doel, Richard als gelegenheids rechtsback, Ferdinand als rustpunt op het middenveld en Nicky als linkshalf). Met volle moed zijn we begonnen aan de wedstrijd. Na een moeilijke eerste 10 minuten kregen wat meer grip op de wedstrijd en we begonnen ook te voetballen. Net op het moment dat je ook kansen begint te krijgen maakt Groen Geel een goal, dompertje. Het was aan ons om de draad weer op te pakken, kopjes omhoog en er weer tegen aan. We kwamen steeds beter in ons spel. Resultaat, 4 goals in 25 minuten waarbij Groen Geel volledig werd weggespeeld. Zo ga je dan de rust in met een 1 – 4 voorsprong. Je weet dat een tegenstander na de thee dan iets moet gaan doen. Groen Geel kwam het veld weer op met een iets aangepaste opstelling en dat gaf veel druk op onze verdediging. Echter stond een ieder goed opgesteld en werd er uitstekend verdedigd. De bevrijding kwam toen we de 1 – 5 maakten. Het geloof in een 3 punter nam steeds meer toe. Nicky werd vervangen door Tim in de 65se minuut en Duurt heeft nog zo’n 10 minuten meegedaan. Kleine pijntjes werden verbeten en we bleven er vol voor gaan. Groen Geel maakte nog wel de 2 – 5 maar dat deerde ons niet. We kregen de laatste 15 minuten nog een aantal mogelijkheden en uiteindelijk maakten we vanuit een corner nog de 2 – 6. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb van deze wedstrijd en daarom, complimenten voor de manier waarop we deze wedstrijd hebben gespeeld. Volgende week kunnen we weer vol aan de bak dan gaat het uit naar The Knickerbockers. De wedstrijd aldaar begint om 14.30. Leider Kor West
Posted on: Mon, 30 Sep 2013 18:13:40 +0000