Danske racerkører er igen den kommende weekend deltagere i flere - TopicsExpress

Danske racerkører er igen den kommende weekend deltagere i flere store, internationale begivenheder: World Endurance Championship (WEC) Nicki Thiim (MSS) får sin debut i VM-sammenhæng når han den kommende weekend stiller til start for Young Driver AMR på Grand Prix banen i Interlagos, Brasilien. Den unge sønderjyde erstatter dermed afdøde Allan Simonsen i den rent danske Aston Martin Vantage, hvor co-drivers er Kristian Poulsen (VMKA) og Christoffer Nygaard (DARC). Teamet deltager i klassen GT AM. Tom Kristensen (MNJ) deltager sammen med holdkammeraterne Allan McNish og Loic Duval. Holdet er i spidsen for VM generelt i deres Audi R18 e-tron Quattro (LMP1). Endelig er David Heinemeier Hansson igen til start i LMP2 for franske OAK Racing. Følg med på fiawec VM i karting Fem unge danskere er med når første runde af VM i karting (KF) afvikles på banen PF International, der ligger ved Nottingham i England. Christian Sørensen (GGK) skal forsøge at følge op på den flotte bronzemedalje fra EM, mens klubkammerat Nicklas Nielsen vil forsøge at fortrænge den påkørsel fra en konkurrent der kostede medalje ved samme lejlighed. Øvrige danskere er Kevin Rossel (VKK), Magnus Ruud Kjær (LUG) og Andreas S. Hansen (HM). EM i rallycross Efter en sommerpause genoptager Ulrik Linnemann (MNJ) jagten på EM-medaljer i rallycross Super 1600. Det sker ved løbet i Loheac i Frankrig. Linnemann indtager inden løbet en samlet andenplads i mesterskabet. Formel Master og F3 på Lausitzring Nicolas Beer (DARC) og Mikkel Jensen (MKK) er i aktion når ADAC Formel Master den kommende weekend besøger Lausitzring. I ATS Cup for Formel 3 er der debut til Nicolai Sylvest (AAS). Dansk/engelske Emil Bernstorff er blandt favoritterne i klassen. SIDEN SIDST Michael Christensen (ASK) besatte tredjepladsen i Porsche Super Cup løbet på Spa-Francorchamps. Nicki Thiim (MSS) blev nummer otte. Det var årets sjette løb i mesterskabet, og fjerde gang der var dansk tilstedeværelse på podiet. Nuværende og tidligere indplacerede i DASU talentarbejde gjorde sig fornemt bemærket ved sidste weekends Grand Prix Danmark. Dennis Lind (DARC) vandt begge finaler i DTC efter flot kørsel, og Frederik Schandorff (DMKA) vandt begge løb for Formel Ford. Det var den unge østjydes første sejre i formelklassen, hvor han er rookie. I den samlede stilling fører Michael Markussen (MSS) stadig foran Lasse Sørensen (MNJ). Der resterer to runder med i alt seks løb i mesterskabet. Det blev til en tredje- fjerde- og femteplads til Mikkel Mac (NFMS) ved Trofeo Maserati-løbet på banen i Sonoma, Californien. Opmærksomheden henledes på indsamlingen til Allan Simonsens Mindefond. Beløb kan indbetales på konto (Jyske Bank) 5078 1117416, og alle penge går ubeskåret og skattefrit til Allan Simonsens efterladte. Æret være Allans minde. Se dasu.dk/web/guest/laesmere/-/journal_content/56_INSTANCE_MVmK/14/1338637
Posted on: Wed, 28 Aug 2013 09:38:22 +0000