El Infantil perd a la pista del Valldemia per 54-47. La falta - TopicsExpress

El Infantil perd a la pista del Valldemia per 54-47. La falta dencert, la concentració inicial i les faltes personals condemnant a un bon Cabrera, que va fer tot els possible per emportar-se la victòria. Un parcial inicial de 12-0 (min 5) va fer que anéssim tot el partit per darrera. lEquip amb falta de confiança en l’aspecte individual va fer tot el possible per guanyar a un equip el Valldemia que va fer un partit molt dur defensivament. El criteri dels arbits no ens van afavorir en cap moment i el Valldemia defensava cada acció al límit del reglament i en canvi a nosaltres si que ens xiulaven faltes tontes... amb un total de 29 faltes en contra i 15 a favor. També sha de dir que daquestes faltes els jugadors cabrerencs menys les del últims quart que eren forçades totes eren evitables. També la defensa tancada del Valldemia ens va precipitar a llençar triples ben tirats, però sense encert 0/18. Aquesta baixada del rendiment es una mala gestió ja anunciada des de fa dos mesos de tots els jugadors de la plantilla. En aquest nivell, no pots pensar que ets millors que els altres sense jugar, ni entrenar. Aquí el que conta és entrenar molt bé dilluns dimecres i divendres. Al finalitzar el partit lentrenador Víctor Fernàndez, va felicitar al seus jugadors per la setmana dentrenos i per la imatge donada al partit. Vàrem ser un equip unit i no ens vàrem rendir fins la botzina final. Ara toca entrenar molt bé dilluns, dimecres i divendres per intentar dissabte guanyar a la nostre bestia negre el Pineda a domicili a les 17:30h. lEquip que perdi, es quedarà sense cap opció de quedar 2n. Ser un bon company dequip es aquell..... youtube/watch?v=TymsplLe16I (del minut 6 al 7,30 video) basquetcatala.cat/competicions/resultats/15920101-2
Posted on: Sun, 17 Nov 2013 17:58:22 +0000